Siste innlegg for semesteret

Hei alle Luringer,

Nå er det ikke lenge til sommerferie! Vi må bare jobbe på en måned til så kan vi ta en velfortjent ferie. Det er ikke så mye mer som skjer fra Spanskrørets side i den kommende perioden, men Fagkom arrangerer blant annet Quiz med Eruido på onsdag. Quizen holdes på O’learys klokka 18.00, første spørsmål stilles 18.30. Hvis du trenger en pause fra eksamenslesing er dette perfekt.:) Facebook-eventet finner du her.

Neste uke, ikke uka som kommer, men uka etter, arrangeres det eksamensforelesning i Analyse 2 og Flerdimensjonal analyse. Vel møtt til et par eksamensforberedende timer. For mer info om disse kræsjkursene sjekk her og her.

17.mai begynner å nærme seg, i den forbindelse vil jeg minne på at Spanskrøret arrangerer 17.mai frokost. Spanskrøret stiller med brød, juice og smør, og så tar alle som vil være med, med seg en ting hver. Kan f.eks. være en kake, pålegg eller frukt. Dette er en utrolig fin måte å starte nasjonaldagen! Lurveleven skal synge for oss og Rektor Magnus skal holde tale, det er bare å glede seg. Facebook-eventet finner du her.

Ellers så håper jeg å se dere på kontoret i lunsjen og selvfølgelig i Høyskoleparken når det er fint vær. Masse lykke til på eksamenene, vi snakkes!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *