Søndagsinnlegg uke 41

God kveld alle LURinger,

Håper dere som var på koietur i helgen har hatt en strålende tur! I morgen, mandag, er det duket for quiz nr.2 i Oktoberquizen. Forhåndvalgt kategori bli 70-tallsmusikk. Denne uken holdes quizen i S1.Håper å se mange der!

Et annet arrangement i regi av Fagkom er et foredrag med fire tidligere LURinger. De skal fortelle oss om hvilke muligheter lektorutdanningen kan gi i arbeidslivet. Foredraget holdes 24.oktober, men vil minne om at påmeldingen er lagt ut og at fristen er 17.oktober. For mer info og påmelding, sjekk eventet her.

12.november holdes Spanskrørets generalforsamling. Dere skal alle ha blitt tilsendt innkalling på mail. Hvis du ikke har fått denne, ta kontakt med Inspektør Ida Jacobsen. På Spanskrørets generalforsamling vil det blant annet bli gjennomgått årsregnskap, lagt fram vedtektsendringer og valgt nytt styre. Vedlagt i mailen ligger også stillingsinstrukser for de ulike stillingene i styret. Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Ha en nydelig uke, klem fra Inspektør Ida.

PS: Fra og med denne måneden begynner vi med å kåre månedens komitémedlem:O

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *