Dugnad og show!

Hei alle LURinger,

Håper dere har hatt en nydelig helg ute i Trondheim, sommertemperaturer i oktober er ikke så ille!

Onsdag arrangeres tredje quiz i Oktoberquiz-cupen. Denne gangen i R7. Forhåndsbestemt kategori er 60-tallsmusikk. Sjekk ut eventet her for mer info.

På onsdag er det også frist for å melde seg på foredraget med tidligere LURinger som holdes onsdag neste uke, 24.oktober. Det blir pizza. Meld deg på her, og finn mer informasjon her.

For dere som skal til Åre, så vil jeg minne om frist for første innbetaling er 16.oktober.

Denne uken spiller Spanskrørets innebandylag to kamper, første kamp mandag 15.oktober og andre 18.oktober. Begge kampene i hall F2 i Nidarøhallen(Spektrum).

Til dere som er med på å lage vår fantastiske revy, så er det bli-kjent-fest med Naborevyen på lørdag! 😀

Søndag er en viktig dag! 11.30 arrangeres Studentenes ryddeaksjon. Søndag arrangeres den årlige Tv-aksjonen, så det er en dobbeldugnad, kan det bli bedre? Møt opp på Kalvskinnet, Akrinn-bygget klokka 11.30. Det blir delt ut premier til deltakere og til beste linjeforening. Møt opp og gjør en innsats for miljøet og TV-aksjonen! <3 For mer info sjekk eventet her.

Søndag kveld er det duket for XYZ-faktor! Her blir det underholdning på høyt nivå. Arrangementet er utsolgt, men meld deg på venteliste så vil du bli kontaktet på mail hvis du får plass. Hvis noen av dere har meldt dere på, men ikke kan komme, så setter vi veldig pris på om du sier ifra til noen av oss i styret. Her finner du mer info, og påmeldingslink.

Ha en super uke, klem fra Ida.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *