LURDO, podcast og kråkebord!

Hei alle LURinger!

Håper dere har hatt en fin helg i Trondheim!:) Den kommende uken kan vi blant annet se frem til spillkveld, håndballkamp og jule(kråke)bord.

Mandag er det klart for stiftelsesmøte med LURDO. LURDO er Spanskrørets kommende spillklubb, der formålet er å skape en lavterskel sosial arena der alle LURinger kan møtes for å spille brettspill, kortspill og andre typer spill. Mer info om møte finner du her. I morgen blir det først et kort møte før det blir spillkveld i etterkant. Vel møtt i R10 klokka 18.00!

I morgen, mandag, er det spiller Spanskymistens damelag kamp klokka 20.30 i Spektrum. Det er fotballkamp mot SALT på onsdag kl.21:30 i Nidarøhallen D2.

Jeg vil også minne om at det er betalingsfrist for julebordet onsdag 31.oktober.

Lørdag arrangerer våre kjære Kråker sitt årlige julebord. Er du en kråke regner jeg med du har fått info i en Facebook-gruppe undertegnede ikke har tilgang til. Har du spørsmål, ta kontakt med kråkefar Rolf Klokkerengen. Til alle kvinnelige LURinger så vil jeg informere om at det arrangeres et felles jentevors, før vi går samlet til kråkenes julebord. Har du lyst til å bli med, men ikke fått noe info om dette, ta kontakt med Siri Eskeland.

Readktør Ferdinand vil dele noe med dere:

Ved forrige generalforsamling ble det uttrykt et ønske om å starte opp en egen Spanskrøret podcast. Redaksjonen kan nå dele at planlegginga er klar, og første utgave vil bli lansert i løpet av semesteret! MEN! Vi trenger deres hjelp for å samle inn historier! Svar på skjemaet om du har noe du tenker kunne vært gøy å ha med i Podcasten. https://goo.gl/forms/pifm0U3SswWRKiM02

Til slutt vil Styret melde at Tore-Andre Johan Øverby er månedens komitémedlem! Tore har vist stort engasjement i fagkomitéen i oktober. Han har blant annet hatt hovedansvaret for quizturneringen – Oktoberquiz. Han har også tatt påseg flere andre oppgaver med stor entusiasme, og han har vært å se på mange av fagkomitéens arrangementer. Vi i Spanskrøretstyret setter stor pris på din innsats for linjeforeningen!

Ha en flott uke, varm hilsen fra Ida.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *