Quiz, strikking og julebord

Hei alle LURinger,

Eksamensperioden nærmer seg med stormskritt, men frykt ikke Spanskrøret har enda endel på programmet dette høstsemesteret. I kveld, søndag 23.59, er fristen for å bruke stemmeretten ved Studentvalget. Stem her: https://studentvalget.no/. Her stemmer du på de som stiller til studentrådene og til Studenttinget, det tar superkort tid, så håper alle tar seg tid til dette.

Mandag arrangerer Fagkom semesterets siste quiz, denne gangen på O’learys. Du finner mer info her. Første spørsmål stilles 18.30, så vær der i god tid før det.

Kamper denne uken:

Fotball: Spanskrøret-Rosenborglærerne 11/11 kl.19:20.

Håndball: Spanskymisten damer 7/11 kl.22:10.

Innebandy: Spanskrøret 5/11 kl.2130, F2 Spektrum.

Torsdag arrangerer Arrkom Strikk og drikk på Realfagskjellern fra klokka 18.00. Vel møtt til en kveld med strikking, litt god drikke hvis man ønsker det og god stemning! Håper å se mange der: ) For mer info; sjekk denne linken.

I forbindelse med Spanskrørets generalforsamling 12.november vil Styret sitte på rom S24 på torsdag fra kl.16.00 til 17.00 for å svare på spørsmål om de ulike stillingene i styret. Så hvis du lurer på om du skal stille til en av styrtes stillinger, hvor mye arbeid som skal til, hva slags konkrete arbeidsoppgaver styret har etc., kom innom for en liten prat. Samtlige av styret vil være representert.

Lørdag er det klart for kvelden vi har ventet på, Spanskrørets årlige julebord!! Dørene åpner 19.00, og alle må komme innen 19.30. For mer info sjekk eventet her. Håper alle er klare for julemat! Vil også minne om at Kråkeluren og Luremus arrangerer hvert sitt vors før festlighetene ta kontakt med Kråkefar Rolf Klokkerengen eller Musemor Siri Eskeland hvis du ikke har fått med deg dette og ønsker å komme! Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen.

Husk fredagsåpnet på Realfagskjellern, mer info her.

Ha en flott uke, så sees vi på julebordet på lørdag, ser frem til masse swing!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *