Genvors og førjulskonsert!

Hei alle LURinger,

Takk for en fantastisk artig kveld i går, håper dere koste dere like mye som meg!: ) En spesiell takk til Personalansvarlig Ina og Arrkom som var arrangører, bra jobba.

I morgen, mandag, er det klart for Spanskrørets generalforsamling, som finner sted 18.15 i R5. I forkant blir det anledning til å snakke med styret fra 16.15-18.00 i R40, hvis du for eksempel har noen spørsmål angående stillingene i styret. Selv om du ikke skal stille til en stilling i styret eller er veldig opptatt av vedtektsendringer, så håper vi i styret at du tar deg tid til å delta og stemme på den kandidaten du mener passer for rollen.

Onsdag er det valg av ny FUL-representant klokka 16.15 i S1. Dette er et betalt verv der du skal ivareta lektorstudentenes interesser i Forvaltningsutvalget for lektorutdanningene. Du kan lese mer om arbeidsinstruksene her.

Nå begynner det å nærme seg jul og på torsdag arrangeres det førjulskonsert med LURveleven, Isokor og VoKalium. Konserten er i R5 fra 17.00 til 19.00. Dette er en utrolig koselig konsert. Mer info finner du her.

Neste mandag, 19.november, er det to arrangementer vi også vil minne om. Det første er et foredrag med Roger Antonsen; Mathematical Explorations and Visualizations. Foredraget holdes i KJL2 klokka 10-11.Han skal blant annet snakke om hvordan programmering kan brukes til å visualisere matematikk. Dette er verdt å få med seg! Her finner du eventet.

Samme dag er det kræsjkurs i linalg klokka 16.15-18.00. Du finner mer info her.

Ha en flott uke, klem Ida.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *