Eksamenstida er over oss!

Hei alle LURinger,

Håper dere har hatt en fin helg, og at dere er klare for en ny uke med eksamenslesing. Trenger du en eksamensboost for å komme skikkelig i gang med lesingen? Sit m.fl. arrangerer Eksamensboost i R5 kl.14.15-15.15 på tirsdag. Der skal de snakke om søvn, stressmestring, lesetips og motivasjon. Det blir også te, kaffe og mat. Arrangementet finner du her. Husk å registrer deg i linken i arrangementet.

Tirsdag er det også klart for spillkveld kl.18.00 i R4. Spillkvelden er arrangert av LURDO. Husk å meld deg inn i LURDO sin facebook-gruppe hvis du ønsker mer info om fremtidige spillkveld.

Som nevnt i forrige søndagsinnlegg er det foredrag i morgen, mandag, om matematikk klokka 10.15. Her er eventet. Mandag arrangeres kræsjkurs i Linalg kl.16.15 i R5, sjekk eventet her, og onsdag arrangeres det kræsjkurs i Grunnkurs i Analyse 1, sjekk eventet her.

Onsdag spiller Spanskrøret fotballkamp mot NTNUi semi kl.22.10.

Til alle IT-LURinger så er det møte med lunsj for dere 12-13 på onsdag. Dere skal ha fått mer info om dette på mail.

Også onsdag denne uka er det valg, denne uka skal det velges ny HTV med IE-fakultet. Valget finner sted 14.30 i F6(Gamle Fysikk). Mer info finner du her.

Ha en fin uke, og stå på med lesinga, dette klarer vi! : )

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg