Jubileum, vårfest og øvingshelg

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

God søndag alle sammen!

I går ble det arrangert Gløsmesterskap hvor over 20 lag kjempet om å bli Gløshaugens beste. Spanskrøret stilte med to lag som gjorde en fantastisk innstans under hele mesterskapet selvom det desverre ikke ble noe finale for oss denne gangen. Likvell var det kjempe bra jobba av alle sammen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/52344336_351280038929529_4542860228365910016_n-1.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/52002784_2156544607928772_2187811002907623424_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/52657028_2336019843340698_9098604667130085376_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=»off» specialty=»off» admin_label=»Seksjon»][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Vi begynner sakte men sikkert å nærme oss starten av mars, noe som betyr at våren (i utgangspunktet) skal være rett rundt hjørnet. I den anledning arrangerer Arrkom vårfest sammen med Volvox & Alkymisten. Årets tema er «athletes» vs. «mathletes», hvor Spanskrøret stiller som førstenevnte. Festen vil foregår på Folkets hus på Ranheim den 2. Mars! Ta på deg noe sporty og meld deg på HER. PS: det vil bli beerpong, pølseservering, fotovegg, koropptredner, kostymekåringer og masse annet kjekt! Facebookarrangementet finner du HER.

 

Minner også om at påmelding til Spanskrørets 15års jubileum den 23. mars er nå ute! Jubileum er noe som bare skjer hvert 5. år, så dette er noe du absolutt ikke vil gå glipp av! Der vil det bli servert to retter med en tilhørende enhet, og det vil bli taler og underholdningsinnslag. Spanskrørets eget JUBBAND! og The Stokes spiller opp til dans. I morgen vil det også åpnes opp for å kunne ha med seg følge, så sant det er flere ledige plasser igjen. Så følg med på facebookarrangementet HER, og meld deg selv på jubileet HER i mellomtiden. Håper på å se deg der!

Naborevyen er også godt i gang med revyplanlegging og til helgen skal de ha sin første øvingshelg. Allerede nå bør du sette av fredag 5. og lørdag 6. April, for da er det tid for premiere og forestillinger!

 

Ha en ellers fin helg videre!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *