LURDO!, vårfest og månedens komitémedlem

God søndag alle sammen,

Håper alle har hatt en strålende helg! Allerede på tirsdag skal LURDO! ha spillkveld i R10 fra kl 18-22. Spillkvelden vil bli litt spesiell denne gangen, da det vil bli holdt årsmøte på starten kl. 18.15. Det forventes at møtet er ferdig rundt 19. LURDO! håper flest mulig kommer på årsmøtet, men det går selvfølgelig også fint å komme når spillingen starter. Arrangementet finner du HER.

Snøen begynner sakte men sikkert å smelte. Bakken er bar og det begynner (kanskje) og nærme seg vår. Dette skal feirest på Spanskrøret og V&A sin vårfest nå på lørdag. Det er enda ikke for sent å melde seg på, men påmeldingsfristen er allerede i kveld 23.59! Så klikk deg inn HER og meld deg på før det er for sent. Minner også om at betalingsfristen er i morgen mandag 25. februar.

Det er fortsatt mulig å melde seg på jubileumsgallaen. Kanskje har du en spesiell person du ønsker å ta med deg denne kvelden? Meld deg og/eller ditt følge på HER så fort som mulig. Betalingsfristen er allerede i kveld! Dette vil du ikke gå glipp av!

Februar nærer seg slutten. Det betyr at det er på tide å kåre månedens komitémedlem. Denne måneden vil vi gi ekstra oppmerksomhet til Robert Balfour for å ha arrangert innebandyturnering for Spanskrøret. Turneringen var vel gjennomført og ble en suksess. Idkom vil takke for  Balfour sitt engasjement i komitéen denne måneden.

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *