Kviss, slippfest og generalforsamlinger

Hjertelig god søndag alle sammen,

Håper dere har satt bolledeigen til heving og koser dere med en herlig fastelavnsbolle i kveld! Denne uka er det mye på agendaen. Allerede i morgen inviterer fagkom til kviss på O’Learys kl 18.00! Ta med deg laget ditt, eller dann et laget der. Første spørsmål stilles 18.30, og beste lagnavn belønnes med ekstrapoeng. Det loves god stemning og premie til vinnerlaget! Arrangementet finner du HER.

På torsdag er det endelig tid for å slippe Naborevyens logo, revynavn og promofilm! Slippfesten finner sted i Kvik-FK sitt klubbhus (Klostergata 86) og dørene åpner kl. 18 og det blir fest på lokalet til kl. 23.00, dernest går turen videre til Samfundet! Arrangementet er åpent for alle som ønsker! OBS: Lokalet kan maks romme 50stk, så det er førstemann til mølla! (P.S: Selve forestillingene finner sted 5. og 6. april. og billettene slippes fredag kl 12.00) Arrangementet til slippfesten finner du HER.

Videre vil det på selve kvinnedagen, nå på fredag, bli avholdt generelforsamling for LURemus og Kråkeluren:

  • LURemus sin generalfrosamling finner sted i R40 kl 18.00. Her vil det sittende styret fortelle om det siste året, og det vil bli valg av nytt styret. Alle medlemmer av LURemus oppfordres til å komme og stemme (og stille), slik at arven om LURemus blir bevart enda et år.
  • Kråkeluren sin generalforsamling finner sted i R8 kl 16.00. Her møtes kråker fra fjern og nær for å gå over vedtekter og velge nye representanter til kråketinget; Kråkelurens styrende organ. Alle kråker oppfordres til å møte opp for å få sin skjærende stemme hørt.

Ps… Det ryktes at billettene til bursdagsfesten til Spanskrøret slippes i morgen. Følg med på arrangementet HER!

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *