Jubileumsuke, engasjerende naturfag og åpen trening

God søndag alle sammen,

Nå nærmer jubileumsuka til Spanskrøret seg med stromskritt. Det hele starter på fredag med vitnemålsutdeling på kontoret kl 12.00. Her ryktes det flere ferske kaker og nytraktede kanner med gratis kaffe! Viderefulgt av spillkveld i R10 fra kl 18.00 samme dag. Her kan det fristes med kaffe, saft, frukt, kake og ikke minst god stemning. Det blir en fanatstisk start på en utrolig artig jubileumsuke!

På lørdag er det duket for bursdagsfest på Trondhjems Sjømandsforening fra kl 19.00. Dette blir en kveld fylt med leker, dans og morro i sann Spanskrøret stil! Her vil det også bli servert pølser og kaker utover kvelden. Det er fortsatt mulig å melde seg på HER. Fristen for både påmedling og betaling er i morgen mandag.

Etter en vellykket bursdagsfest er det tid for å finne frem konkurranseinnstinktet, samle et lag og konkurrere om å bli den beste linjeforeningen i NV-gangen; for på søndag arrangeres det nemlig NV-lekene! Spanskrøret vant i fjor (selvfølgelig, siden vi er best!) og ønsker veldig gjerne å få beholde pokalen vi har på kontoret et år til. Jeg oppfordrer derfor alle dere om å få med dere vennegjengen, meld dere på HER og representer oss på søndag. Jo flere lag vi har som er med, jo større sjanse har vi for å vinne! Etter at vinnerene er kåret og premier delt ut, blir det grilling av det en selv måtte ønske av grillmat (OBS: værforbehold).

På torsdag skal forfatterne av Engasjerende naturfag, Kari Folkvord og Grethe Mahan, holde foredrag kl 18:15 i KJL1! De vil vise konkrete og praktiske pedagogiske grep eller arbeidsmåter som gjør elevene til aktive deltakere i det som skjer – heller enn å være passive mottakere av informasjon. Det blir pizza til de som har meldt seg på, ellers er det bare å møte opp hvis du er gira på å høre på det spennende foredraget. Kanskje plukker du opp noen smarte triks du kan bruke i din egen undervisning?

Påmeldingen til swingkurset som arrangeres mandag 18.mars blir sluppet i morgen. Her gjelder det å være tidelig ute for å sikre seg plass! Finn frem danseskoene og følg med i arrangementet HER for mer informasjon.

På idrettsfronten prøves det å få til et fotballalternativ for jenter i Spanskrøret. I den anledning har Datakameratene FK invitert jenter fra Spanskrøret til å bli med på åpen trening nå på lørdag kl 10:30-12:00 i Dødens Dal. De er hovedsakelig et lag for jenter ved linjene Kyb, ELsys, Komtek, Datateknologi, Informatikk, Matematikk bachelor og årsstudium og Elektro, men tar gjerne imot andre jenter som mangler et fotballtilbud på sin linje. De ønsker å ha med oss så mange jenter som mulig – har du aldri spilt fotball før er du også hjertelig velkommen! Datakameratene spiller i 7dentligaen, som er en 7’er-serie for studentlag i Trondheim. Så finn frem fotballskoene, god humør og møt opp for å spille fotball, ha det gøy og for å få deg flere venner! Mer informasjon finner du HER.

Ukas idrettskamper:

  • Håndballkamp: Mandag 20:30 i spektrum D1
  • Fotballkamp: Mandag 21.00, i spektrum D3
  • Innebandykamp: Tirsdag 20:20 i spektrum F2
  • Håndballkamp: Tirsdag 20:40 i spektrum D2

Jeg har også tatt å laget en egen kalender for alt det idrettslige i Spanskrøret. Du finner kalender under aktiviteter > tur og idrett. Her vil ulike kamper, turer og idrettslige arrangementer bli lagt inn etterhvert, så her er det bare å følge med videre!

Nå har Naborevyen endelig sluppet revynavnet og årets revy heter «Arbeid Pågår – Vive la Rénovation». Arbeid pågår på campus, og selv om det er bygningsarbeid over alt ser det ut til å aldri ta slutt. Kjøp billetter til tidenes revy den 5. og/eller 6. April. Billetter finner du HER.

Denne uken arrangerte Spansk Åpning en offisielt sjakkturering. Gratulerer til Bjarte Møllerup Boge for førsteplassen med hele 7 av 7 mulige poeng!

 

 

 

 

 

Ha en fortreffelig uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *