Jubileumsuke, skolestreik og master-infomøte

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

God søndag alle LURinger!

Tidligere i dag ble det arrangert NV-lekene der Spanskrøret stillte med hele tre lag. Et av dem klarte å kjempe seg til finalen sammen med HC og Delta! Spanskrørets lag, Gruppe 4, ledet etter første etappe med HC hakk i hæl. Desverre var HC noe raskere i andre etappe, som gjorde at de fikk et forsprang inn i den avgjørende etappen og stakk av med seieren. Utrolig bra jobba av alle som deltok, håper dere hadde det artig og er gira på å ta tilbake pokalen neste år!

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=»Bilde» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/IMG_9667.png» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/IMG_9669.png» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/IMG_9668.png» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

På tirsdag er det infomøte om master i biologi kl 16.15 i R5. Her blir det en liten presentasjon fra studieveilederene, og deretter mingling med fagområdene og pizza! Det er en gyllen mulighet til å finne veilderer til masteren eller bare lukte litt på mulighetene. Møtet er nok mest relevant for de som går 3. og 4. klasse.

Videre arrangeres det Skolestreik for miljøet på fredag. Verden over har tusenvis av skoleelever samlet seg – ved å streike skolen i klimaprotest: «For hva er vitsen med en utdanning når politikerne lar jorda gå til helvete?». Er dette noe som engasjerer deg? Møt opp ved Vår Frue kirke kl 11.00 på fredag. Mer info finner du HER. 

Jubileumsuka er allerede godt i gang hvor det til nå har blitt arrangert vitnemålsutdeling, spillkveld og som sagt NV-lekene. Morsomhetene fortsetter også denne uka:

På mandag kan jubkom friste med Swingkurs på Lysholmbygget LYGYM2 kl 18.00. Det er fortsatt mulig å melde seg på HER. En perfekt mulighet til å finpusse swingferdighetene før jubileumsgallaen.

På tirsdag er det klart for Quiz! Quizen holdes i 2.etasje på O’Learys kl 18.00. Første spørsmål stilles 18.30. Kom som et lag eller alene! Det vil bli spørsmål fra 5 ulike kategorier der kategoriene vil bli røpt på facebookarrangementet når det nærmer seg!

På onsdag er det tur som står på programmet. Oppmøtet er kl 18.00 ved E.C. Dahls bryggeri hvor turen videre vil gå til Korsvika. Distansen er ca 1.7km. I Korsvika blir det grillmuligheter, kaffe, kakao og mye god stemning!

På torsdag er det bare å finne frem strikketøyet eller annet håndarbeid for da arrangereres det Strikk & drikk på realfagskjelleren fra kl 19.00. Det er også fullt lov å bare ta med seg selv hvis en ønsker å kun slappe av med noe godt i glasset og hyggelig samvær. Kan du ikke strikke, men vil lære? Ta med deg strikkepinner og garn, så er det garantert noen der som kan hjelpe deg.

På fredag er det Kjelleråpent på realfagskjelleren fra kl 18.00. Ta med god humør og gjerne en venn eller to, så blir det en super kveld!

Det hele avsluttes med Jubileumsgalla på Thon Hotel Prinsen på lørdag kl 19.00. Her blir det servert god mat, viderefulgt av underholdning med taler, korinnslag og mye annet gøy! På slutten av kvelden åpner mulighetene til å vise frem swingferdighetene sine. Det ryktes også at vårt eget JubBand skal spille i løpet av kvelden.

Ha en fantastisk gøy jubileumsuke videre!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *