Masterforedrag og volleyballturnering

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Hjertelig god søndag alle sammen,

Denne uka har vi virkelig fått feiret Spanskrørets 15års jubileum, og gallaen i går ble en fantastisk avsluttning på en vidunderlig jubileumsuke! En kveld fylt med masse god mat, band, kor, taler og ikke minst utallige runder swing. Håper alle har storkost seg denne uka og er klar for å ta fatt på en ny uke!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/55551931_2415827581763744_2958130124932775936_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/54731210_255447902004638_5340881197960527872_n-1.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/55460074_2319614678315832_2038568392679489536_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Allerede på tirsdag arrangerer fagkom foredrag med luringer som skriver master. Lurer du på hva som må gjøres på veien mot masteren? Hvordan man skal finne sin veileder, og hvordan det er å skrive en didaktisk master kontra faglig master? I løpet av dette foredraget vil flere LURinger, som nå skriver master, fortelle om deres vei mot masteroppgaven og komme med noen gode tips og triks. Arrangementet er åpent for alle, og det vil bli en enkel servering. Møt opp i S2 på tirsdag kl 16-18.00 da vell! Mer informasjon finner du HER.

Til helgen er det duket for volleyballturnering. Denne er åpen for alle spanskrørets medlemmer uansett nivå. Målet er først og fremst å ha det utrolig artig! Har du enda ikke meldt deg på? Få med deg vennegjengen eller hør i kullgruppen din om noen er gira og meld dere på HER. Kravet for å stille lag er at man må være minst 6 spillere og at man tar med seg masse godt humør! Selve turneringen finner sted på Autronikahallen Lade fra kl 10 til 14 på lørdag. Mer info finner du HER.

Er du gira på hva annet som skjer fremover? Ta en titt på kalenderen HER.

Ha en ellers fin uke!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *