Revy, allmøte og fadderpåmelding

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

God søndag alle LURinger,

Så kjekt å se at så mange møtte opp og ble med på volleyballturneringen i går. Godt jobbet av alle sammen og gratulerer så mye til Smashing Teachers med seireren! Håper dere hadde det artig og kan tenke dere å bli med en annen gang.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/55632793_1944753452302765_4999389430587326464_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/55666828_1003195386541296_3562673233138286592_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/56567331_304737376885868_4311716568942772224_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Denne helgen har naborevyen hatt sin siste øvingshelg. Nå gjenstår det bare en intensiv øvingsuke før forestillingene braker løs på fredag. Årets revy heter Arbeid Pågår og tar utagngspunkt i det evigvarende bygningsrabeidet som pågår på campus for tiden. Forestillingene vil foregå på fredag kl 19.00 og på lørdag kl 14.00 og kl 18.00. Har du enda ikke skaffet deg billetter? Klikk deg inn HER for å sikre deg plasser til tidenes revy. Mer informasjon finner du HER.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/53110812_2109745499115867_1875080170499473408_o-1.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Fadderpåmelding for høsten er endelig i gang! Håper så mange som mulig blir med på å ta førsteklassingene godt imot, og viser dem hvordan det er å være en awesome LURing! For at flest mulig fadderbarn skal føle seg møtt på en god måte er det kjempenice med en god bredde blant fadderne, så meld deg på HERPåmeldingen er åpen helt fram til påske, med frist 12. april. Etter påske blir det et lite møte med alle fadderne. Har du ellers spørsmål er det bare å ta kontakt med Bjarte Møllerup Boge eller andre i fadderkomitéen (du finner ut hvem HER).

Har du lyst på et spennende og lærerikt verv der du får være med å påvirke din egen studiehverdag? Da har du sjansen nå! Det skal snart valges en ny lektortillitsvalgt (LTV) for NV-faktultetet. Anna Rønhovde Flatabø, som er nåværende LTV i studentrådet NV, skal gå av og trenger en å gi stafettpinnen videre til. Vervet går i korte trekk ut på å være et bindeledd mellom studentene, studentråd og programråd, og delta på ulike møter. I tillegg er vervet honorert for ca. 60 timer i semesteret, så du får altså betalt for innsatsen. Vervet tillater deg også å komme i kontakt med mange kule mennesker, og representere LUR i  arbeidsgrupper og saker, som for eksempel forbedring av studieplanen vår!

På torsdag arrangereres det også allmøte der nåværende lektortillitsvalgte vil informere om saker de jobber med. Videre vil det bli åpnet for å stille spørsmål og komme med innspill til saker man ønsker de skal ta videre. Til slutt vil det bli mulig for kandidater å stille som ny LTV til NV-fakultetet. Allmøtet finner sted i F6 i gamle fysikk fra kl 14-16.00. Mer info finner du HER. Du kan også klikke deg inn HER for mer info om nåværende lektortillitsvalgte og hva de jobber med.

Kjenner du noen som burde være tillitsvalgt eller kunne du tenke deg å bli det selv? Klikk deg inn HER og still til vervet! Eventuelt kom innom på kontoret eller send Anna en melding på facebook eller en mail (annarfl@stud.ntnu.no) for å finne ut mer. Frist for å stille er torsdag 4. april, når allmøtet foregår. Selve valget blir i år digitalt, og gjennomføres i uke 15.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Nå er mars snart over og det er dermed tid for å kåre måndens komitémedlem. Styret ønsker først og fremst å rette ekstra oppmerksomhet til Jubkom som har stått på og laget en utrolig artig jubileumsuke og ikke minst en fantastisk fin jubileumsgalla! Tusen takk for all arbeidsinnsats dere har lagt ned, det settes veldig stor pris på!

Videre er måndens komitémedlem Siri Eskeland. Siri stod på og var god hjelp gjennom hele Vårfesten. Hun var både flink som medlem i arrkom og utførte sine plikter der, men hun var også flink å passe på at festdeltagere hadde det bra gjennom kvelden. Som arrkommedlem gjør hun ikke bare det hun får beskjed om, men er flink å spørre om det er behov for å få noe gjort, og gjør det. Arrkom takker for engasjementet ditt både på Vårfest og Bursdagsfesten.

Da er søndagsinnlegget over for denne gangen, vi snakkes igjen neste uke!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/56182386_821088178254809_5334430281635987456_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»2_3″][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *