Strikk&drikk, kviss og studentvalget

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

God søndag alle LURinger,

Denne helgen har Naborevyen stått på og levert tre amazing forestillinger av årets revy: Arbeid pågår. Det var utrolig artig å se på, publikum koste seg og man kan trygt si at revyen ble en stor suksess!

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/IMG_2259.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Allerede på tirsdag er det klart for strikk og drikk på Realfagskjelleren sammen med Volvox&Alkymisten kl 19.00. Ta med deg strikketøy, hekletøy eller andre kreative hobbyer! Hvis du bare vil slappe av med noe godt i glasset er det også helt lov! Kan du ikke strikke, men vil lære? Ta med deg strikkepinner og garn, så vil noen lære deg det. Hvis man har noen spørsmål kan man sende melding til Siri Eskeland eller Silje Huse Skauge. Arrangementet finner du HER.

På onsdag kan FagKom friste med kviss på O´Learys! Ta med deg laget ditt eller dann deg et lag der. Første spørsmål stilles 17.30 og kveldens kvissmastere er Morten, Ida og Christer. Kom og test ut kunnskapene dine – kan du like mye som du tror? Arrangementet finner du HER.

Oppfordrer alle til å gå inn å stemme på studentvalget.no! Nå kan man blant annet stemme folk inn til NTNU-styret. Det er veldig viktig at man bruke stemmeretten sin. Jo flere studenter som stemmer, jo mer slagkraft har de valgte. Avgi din stemme nå!

Har du noen tilbakemeldinger til styret? Klikk deg inn på «kontakt» helt til høyre på menylinja. Der finner du et skjema hvor du kan sende inn diverse forslag og tilbakemeldinger. Har du problemer med å finne skjemaet? Kontakt Kristine Larssen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Jeg vil også informere om at Spanskrøret har fått inn kopper! En kopp koster 100kr. Har du lyst på en? Kontakt noen i styret eller noen i KontKom. Usikker på hvem som er med der? Klikk deg inn HER (styret) eller HER (KontKom).

Minner også om at fadderpåmeldingen har frist nå på fredag! Gå derfor inn HER og meld deg som fadder nå!

Ha en fantastisk fin uke!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/IMG_9737.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *