Kontorkomiteen

På Realfagsbygget har Spanskrøret sitt kontor, og det er kontorkomiteen som har ansvar for vedlikehold og drift. Utenom eksamensperioden har er det faste åpningstider, og komiteen sørger blant annet for at det er kaffe på kontoret, baker kaker, avholder tippekonkurranse og lignende. Komiteen ledes av Eirik Runshaug, som er Spanskrørets kontorsjef.

Kontorsjef

Eirik går i 3. klasse med fysikk som hovedfag og matematikk på siden. Han er kontorsjef, så har med det ansvaret for at kontoret er så koselig som mulig og man kan så ofte som mulig komme innom for en kopp kaffe eller te med melk og sukker oppi. I tillegg til å ha ansvar for kontoret, er han Spanskrørets økonomiansvarlig. Det vil si at om man ikke betaler det man skal innen fristene, er det ham du får på tråden. Som bergenser kan han være ganske stor i kjeften, men ikke la dette skremme deg. Om du ser ham på kontoret er det bare å komme innom for en prat!

Eirik Runshaug

KontKommedlemmer

Ninni Maria Unneberg

Ninni Maria Unneberg

2.klasse. Matte/kjemi. Søt/gærn. Har alle kvaliteter til en god kontorrotte: glad i kaffe, kos og kontoret. Håper på å forlenge kontorsitterekorden fra forrige semester på 7,75 timer. Hvis Ninni ikke er i forelesning er det nok fordi hun ikke klarte å si farvel til hennes store kjærleik – kontoret<33

Mathias Finanger Øverdal

Mathias Finanger Øverdal

Mathias er på sitt siste år på lektorstudiet og har perfeksjonert kunsten å prokrastinere og koke kaffe. Han har vært vaktmester, rektor og stamgjest på kontoret så lenge det har eksistert. Når Mathias ikke sitter på kontoret, jobber han forhåpentligvis med masteren i fysikk før han returnerer for neste kaffepause. Han oppfordrer alle til å komme innom for å slå av en prat og drikke en kaffekopp i godt selskap, katt ikke inkludert.

Sveinung Hansen Seltveit

Sveinung Hansen Seltveit

Elskar kontoret, kaffi og Eirik, så valet vart ganske enkelt. Tidlegare LURing, men bytta til Nabla.

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand Tomek Marnburg

Denne mannen her er Ferdinand «Gira» Marnburg. Han er for øyeblikket på sitt fjerde år på master i kont med hovedfag matematikk og fysikk. Etter halvannet år hvor han oftere dro på kontoret enn i forelesing bestemte han seg for å skjerpe seg og fokusere på det som er viktig. Dermed meldte han seg inn i kontkom. Med et over gjennomsnittlig høyt kaffebudsjett og en sans for sofaprat er han godt rysta for denne oppgaven.

Johan Otto Munkeby

Johan Otto Munkeby

Johan Otto Munkeby, går 3. klasse biologi og matte. Hans rolle i kontkom er å låse opp kontoret de sjeldne gangene det er låst. Funfact: Over gjennomsnittet glad i å sjenke folk på tequila.

Siri Eskeland

Siri Eskeland

Siri 4. klasse biologi og kjemi. Som et særdeles travelt menneske har ikke Siri så mye tid til å sitte på kontoret, ei heller drikke kaffe (flaks, når man ikke liker kaffe). Hun får andre til å tippe for seg de ukene hun ikke rekker innom kontoret slik at hun kan opprettholde en god statistikk i tippekonkurransen.

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine går 3. klasse kjemi og biologi. Etter en tung eksamensperiode, der turer til kontoret var hennes eneste lyspunkt, bestemte hun seg for å vie det neste året til sofaen og kaffen der.

Mia Engstrøm

Mia Engstrøm

Mia går 4. klasse biologi og kjemi. Hun er svært utadvent og alltid i godt humør. Om det tilfeldigvis er en regnfull dag her i Trondheim, kan du alltids ta en tur til kontoret, for sola skinner alltid der Mia er!

Morten Nygård

Morten Nygård

Tiller Represent. Fra utkanten av Trondheim by kommer en beryktet ung mann kjent på gata kun ved navnet 50 Cent. Ikke tro dette navnet har noen korrelasjon med hans over middels egenskaper til å rappe. Navnets opphav kommer faktisk fra hans tendens til å bestå bare 50 proCent av sine eksamener og til ingen tid ha mer enn en halv dollar på konto. Han «studerer» fysikk og matte i 3. klasse.

Simon Alexander Milne

Simon Alexander Milne

Simon går 6. klasse matematikk og fysikk. Som tidligere kontorsjef samt 3 år i kontorkomiteen har han mye erfaring med å sitte stille i en sofa. Han er også den som er ansvarlig for Spanskrørets høytidelige tippekonkurranse på kontoret!

Marte Gjerde Buset

Marte Gjerde Buset

Marte Gjerde Buset. 2.klasse. Matte/kjemi. Søt/gærn. Ble ikke ordentlig kjent med kontoret før uti eksamensperioden, men har siden den gang aldri vendt noe annet sted. Kontoret lærte henne å like kaffe (og øl) på rekordtid! Hennes ord har (bokstavlig talt) satt sitt spor på kontorets vegger. Lurer du på hvor de sykeste sitatene kommer fra? This gurl. Lurer du på hvorfor Marte kommer valsende inn i forelesning med koffein/sukkersjokk halvveis uti? Jo, hun slet nok med å rive seg løs fra hennes store kjærlighet, kontoret<33

Magnus Tvilde

Magnus Tvilde

Magnus går 5. klasse matematikk og informatikk. På fritiden sin liker han å henge på kontoret og å drikke øl. Til tider kombinerer han fritidsaktivitetene sine.

David Ramsvik

David Ramsvik

David, eller Dave som alle kaller han, er en energibombe høy på cola. Gutten går matte og IT 2.klasse, er nordlending og har ingen form for innestemme. Tok også en IQ test på mandag og fant ut at han har over 100 i score, så han er veldig stolt over det.

Jørgen Sunnvoll

Jørgen Sunnvoll

Jørgen går 5. klasse, matematikk og fysikk. Han slår alltid av en prat og er veldig engasjert i studentpolitikk.

Frida Sogge Steimoeggen

Frida Sogge Steimoeggen

Frida går matte og biologi i 4.klasse på LUR. Hun er en erfaren sofasitter og har en forkjærlighet for sterk kaffe. Hun er kontorets uoffisielle offisielle vaskedame, og vil i ny og ne sørge for at kontoret ikke ser ut som et guttekollektiv.