Kontorkomiteen

På Realfagsbygget har Spanskrøret sitt kontor, og det er kontorkomiteen som har ansvar for vedlikehold og drift. Utenom eksamensperioden har er det faste åpningstider, og komiteen sørger blant annet for at det er kaffe på kontoret, baker kaker, avholder tippekonkurranse og lignende. Komiteen ledes av Eirin Johansen Sørdal, som er Spanskrørets kontorsjef.

Kontorsjef

 

Vår gullegode kontorsjef Eirin går i 1. klasse med kjemi og matte. Hun er en ny spire i Spanskrøret og har tatt på seg vervet som kontorsjef, til tross for at hun er en travel pike. MEN med Eirins pågangsmot og lidenskap for Spanskrøret, skal ikke dette stå i veien for at hun kommer til å gjøre en formidabel jobb. Jenta har massevis av energi, og med hennes aura, fantastiske humor og x antall alternative spillelister på Spotify, vil hun sette sitt preg på både kontoret og Spanskrøret.

Eirin

KontKommedlemmer

Johan Otto Munkeby

Johan Otto Munkeby

Johan Otto Munkeby, går 3. klasse biologi og matte. Hans rolle i kontkom er å låse opp kontoret de sjeldne gangene det er låst. Funfact: Over gjennomsnittet glad i å sjenke folk på tequila.

Eirik Runshaug

Eirik Runshaug

Tidligere kontorsjef Eirik er en vanlig skikkelse på kontoret, med en personlig rekord på rett under 8 timer i strekk på kontoret. Han er bergenser, så ganske stor i kjeften, men ikke la dette skremme deg! Ser du ham på kontoret er det bare å slå an en prat.

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine går 3. klasse kjemi og biologi. Etter en tung eksamensperiode, der turer til kontoret var hennes eneste lyspunkt, bestemte hun seg for å vie det neste året til sofaen og kaffen der.

Emma Christin Ludvigsen

Emma Christin Ludvigsen

Emma er fra vakre Ålesund og går 1. klasse kjemi og biologi. Hvis du hører en latterkrampe i nærheten, er det mest sannsynlig Emma. Det er nemlig det som beskriver henne best; latterkrampe fra tidlig styremøter til sene labdager (les: jenta har tidenes dårligste humor). I tillegg til å sitte i styret som personalansvarlig, er hun et ivrig medlem av både Spanskymisten håndball og Naborevyen. Til tross for at hun er en travel luring, er hun som regel å finne prokrastinerende (alltid) i godt humør, enten på kontoret eller U1, klar for å slå av en samtale.

Marte Gjerde Buset

Marte Gjerde Buset

Marte Gjerde Buset. 2.klasse. Matte/kjemi. Søt/gærn. Ble ikke ordentlig kjent med kontoret før uti eksamensperioden, men har siden den gang aldri vendt noe annet sted. Kontoret lærte henne å like kaffe (og øl) på rekordtid! Hennes ord har (bokstavlig talt) satt sitt spor på kontorets vegger. Lurer du på hvor de sykeste sitatene kommer fra? This gurl. Lurer du på hvorfor Marte kommer valsende inn i forelesning med koffein/sukkersjokk halvveis uti? Jo, hun slet nok med å rive seg løs fra hennes store kjærlighet, kontoret<33

Frida Sogge Steimoeggen

Frida Sogge Steimoeggen

Frida går matte og biologi i 4.klasse på LUR. Hun er en erfaren sofasitter og har en forkjærlighet for sterk kaffe. Hun er kontorets uoffisielle offisielle vaskedame, og vil i ny og ne sørge for at kontoret ikke ser ut som et guttekollektiv.