Fadderkomiteen

Frida Tøgersen er spanskrørets faddersjef. Hun er en skikkelig sosial jente som er med på alt, alltid. Er det noe du vil gjøre eller snakke om, er hun alltid tilgjengelig. Sammen med fadderkomiteen er hun godt i gang med planleggingen av fadderuka 2020. Gled dere! Fadderkomiteen er valgt, og under ser du den flotte gjengen som, sammen med faddersjef Frida, har ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av fadderperioden 2020!

Faddersjef

Frida er ei gladjente fra fastlandskarmøy (som absolutt ikke må forveksles med øya Karmøy), som etter to år på folkehøgskole endelig har greid å komme i gang med studiet, hvor hun går 1. klasse matte og kjemi. Dette er ei jente som har kontroll på alt fra Pepsi Max-inntaket og strikkeoppskrifter til kalenderen til både seg selv og andre. Frida viser omsorg for alle rundt seg, og trenger du noen å snakke med, eller bare en god klem må du ikke nøle med å ta kontakt! Med to år med en hverdag fullt av ulike aktiviteter, moro og bli-kjentleker skal hun virkelig gjør alt hun kan for å skape en så bra fadderuke som mulig. Har du noen innspill eller idéer vil hun veldig gjerne høre<3

Frida Tøgersen

FaddKom-medlemmer

Bjarte Møllerup Boge

Bjarte Møllerup Boge

3. klasse, matte og fysikk Alder: Ukjent (men stiller opp som støttekontakt til deg som føler deg litt for gammel). Styrker: Konkurranseinstinkt, digger leker og moro, høy lobbyvirksomhet der det trengs. Svakheter: Hater å tape (men later som han ikke bryr seg). Favoritt-icebreaker: “Ville du hatt tenner som hår eller hår som tenner?”

Erik Robert Krüger

Erik Robert Krüger

Erik går matte og fysikk 1. klasse, og er intet mindre enn en nynorsk tysker. Erik er kjent for å ha mange kallenavn, og med sine 20++ forskjellige alias reagerer han på alt fra «Bobby» til «Kråger». Han er like gammel som høyden tilsier, og fungerer som en slags pappa for hele faddergruppa. Erik er utrolig god å ha, og får du han som gruppesjef kan du stole på at han tar vare på alle. Gled dere til å møte han, denne fadderuka kommer til å bli «DRETBRA».

Hallvard Seim Grøvlen

Hallvard Seim Grøvlen

Denne fintrønderen går 1. året matte og fysikk. Han kommer fra Trondheim by, men trønderdialekta er såpass svak, at han stadig vekk må overbevise folk om at han faktisk er trønder. Ellers er Hallvard en leken og imøtekommende gutt, med smilebånda stort sett rettet rett til værs!

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand går 4. matematikk og fysikk. Han er herlig kar og har alltid et smil om munnen. Han er nok kanskje den mest imøtekommende person vi har. Fadderkom er veldig heldig som har en mann som dette.

Hanna Gjærde

Hanna Gjærde

Hanna fra Stranda går 1.klasse men og litt 2. klasse med fagene kjemi og matte. Med allerede 37.5 studiepoeng i kjemi, er det virkelig vanskelig å ikke finne kjemien med denne jenta. Hvis du skal ha kontakt med Hanna, send brev, ikke snap (spesielt hvis det haster). Grandiosanach?

Cornelia Horn

Cornelia Horn

Conny er en tysker fra Ålesund med den herligste dialekten og det varmeste smilet på Gløshaugen. Hun har en fantastisk variert humor som passer enhver, og lyser opp selv det mørkeste auditorium. Conny er en utrolig imøtekommende jente som kan få selv den mest usikre student til å føle seg velkommen og inkludert. Hun stiller alltid opp og er villig til å ta på seg alt fra de kjipeste til de kjekkeste jobbene med den samme positive innstillingen.

Ole Herman Bakka

Ole Herman Bakka

Ole går 1. klasse informatikk og matte. Han er en stor Netflix-entusiast og fan av generell prokrastinering!

Camilla Fluge Bortheim

Camilla Fluge Bortheim

Camilla er frå Førde og er 21 år. Ho går 2. klasse matte og fysikk, med matte som hovudfag. Ho har veldig sterke meiningar om irrelevante ting, og tar gjerne en diskusjon på det! Ellers er humøret stort sett på topp, og en artig kommentar kan alltid kome snikande.

Maria Aasdalen

Maria Aasdalen

Maria går 1.klasse matte og biologi. Med iskaffen i hånda møter Maria opp på skolen hver dag – hvis alle andre skal (gruppepress). Maria er også kjent for sitt nydelige smil og smittende latter<33 Og om du noen gang skulle trenge hjelp til enten Jupyter eller Tinder – ikke spør Maria…

Jørgen Solbakken

Jørgen Solbakken

Jørgen går 1. klasse matte og kjemi, og han er fadderkomitéens stolte representant fra Gudbrandsdalen. Hvis Jørgen ikke er på fotballtrening, sier han aldri nei takk til en fest. Fadderuken blir garantert morsomt med denne karen!