Fadderkomiteen

Bjarte Møllerup Boge er spanskrørets faddersjef. Han er en skikkelig sosial type som er med på alt, alltid. Er det noe du vil gjøre eller snakke om, er han alltid tilgjengelig. Sammen med fadderkomiteen er han godt i gang med planleggingen av fadderuka 2019. Gled dere! Fadderkomiteen er valgt, og under ser du den flotte gjengen som, sammen med faddersjef Bjarte, har ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av fadderperioden 2019!

Faddersjef

Bjarte er en dialektsforvirra sørlending som har forvillet seg opp til Trøndelag. Han går 3. klasse matte og fysikk samtidig som han nå fullfører sin Master i Fadderuke. Bjarte har masse funfacts å by på og er alltid litt eldre enn du tror. Har du tips og tanker om fadderuka vil han gjerne høre!

Bjarte Møllerup Boge

FaddKom-medlemmer

Martin Slettum

Martin Slettum

Martin går matte og fysikk, og er 2. klassens flørtepus. Nå som han ikke kan bli høyere, har han fokus på å trene og vokse i bredden. Kanskje han kompenserer for noe? Høyden? Ellers er han en superkoselig type som alltid har noen gode ord å komme med. Gled deg til å bli kjent med han i fadderuka!

Per Sebastian Alnes-Svae

Per Sebastian Alnes-Svae

Per er ein morosam kar frå Sarpsborg og går 3. klasse matematikk og fysikk. Han er veldig glad i fest, øl og å provosera andre med dead-baby jokes. Gladguten er alltid med og smilar alltid breiast.

David Ramsvik

David Ramsvik

David, eller Dave som alle kaller han, er en energibombe høy på cola. Gutten går matte og IT 2.klasse, er nordlending og har ingen form for innestemme. Vanskelig å vite om gutten er full eller om det er hans naturlige væremåte, men vi digger det. Snakk med Dave så tilbyr han deg en alt for dårlig blanding av rom og cola. Du kommer garantert til å se og ikke minst høre denne karen skrike under fadderuka. Gled dere!

Ingrid Fodstad

Ingrid Fodstad

Ingrid er et 21. år gammelt stjerneskudd fra Arendals øyparadis. Hun går 2. klasse matte/kjemi, og har tidligere studert fransk. Når hun ikke planlegger arrangementer bruker hun tiden sin på å samle på melkekartonger og kødde rundt i grøftekanter.

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand går 4. matematikk og fysikk. Han er herlig kar og har alltid et smil om munnen. Han er nok kanskje den mest imøtekommende person vi har. Fadderkom er veldig heldig som har en mann som dette.

Tiril Eidem Øyum

Tiril Eidem Øyum

Tiril går 2. året matte og biologi. Som innbarka (by)trønder finnes det ikke en bedre person å spørre om hva som skjer i byen (Tips! Dette kan utnyttes). Du finner alltid Tiril der det er god stemning og hun er alltid klar for fest, for her er det enten all or nothing. Men selv om dette er tilfellet har Tiril alltid kloke ord på lager når man trenger det.

Sigbjørn Lærum

Sigbjørn Lærum

Sigbjørn Lærum er en gladgutt fra Randaberg som går 3. Klasse med fagene kjemi og matematikk. Siggi, som han kalles på folkemunne, brenner for Spanskymisten og for så vidt alt annet Spanskrøret kan relateres til! Han kan også observeres på Storlien hvor han på egenhånd har startet opp diskusjoner i regjeringen om å innføre en offentlig godterikvote. Som fjorårets faddersjef er han godt rysta for å bidra med å skape nok en fantastisk fadderuke!

Elise Lunde

Elise Lunde

Elise går 2.klasse matte og biologi, og man kan nok si at hun har tatt på seg søsterrollen her i Trondheim. Hun er plagsom og irriterende som en søster, men også en person det er lett å bli glad i, ha gode samtaler med og le masse med. Fadderukå med deg komme å bli jysla bra!

Camilla Fluge Bortheim

Camilla Fluge Bortheim

Denne kule jenta heter Camilla og går i 2. klasse med matematikk og fysikk som hovedfag. Hun er en morsom jente med godt humør og alltid et smil på lur (eller en rar grimase). Camilla er nok litt dialektforvirret, men det går rykter om at hun er fra Førde. Med vossafåren i lomma er hun alltid klar for en fest og gleder seg til å møte de nye luringene.

Solvor Sevland

Solvor Sevland

Solvor går 2.klasse matte og fysikk, og kom direkte fra vgs (at hun orket). Hun er personen som kan snakke lett som bare det med alle, og har alltid noe artig å komme med! Om du vil alt fra pusle, strikke eller feste, så stiller Solvor opp, alltid med strålende humør! Fadderperioden med henne blir intet annet enn græla artig!