Fadderkomiteen

Jørgen Solbakken er spanskrørets faddersjef. Han er en skikkelig sosial gutt som er med på alt, alltid. Er det noe du vil gjøre eller snakke om, er han alltid tilgjengelig. Sammen med fadderkomiteen er han godt i gang med planleggingen av fadderuka 2021. Gled dere! Fadderkomiteen er valgt, og under ser du den flotte gjengen som, sammen med faddersjef Jørgen, har ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av fadderperioden 2021!

Faddersjef

Jørgen går 3. klasse matte og kjemi, og fra før har han gått et år med idrettsvitenskap. Han er fadderkomitéens stolte representant fra Gudbrandsdalen og er som gudbrandsdøler flest, glad i sport og friluftsliv. Ellers sier Jørgen aldri nei takk til en fest eller andre sosiale sammenkomster. Fadderuken blir garantert morsomt med denne karen! 

Sammen med fadderkomiteen er han nå godt i gang med å planlegge fadderuka 2021, så det er bare å glede seg!

Jørgen Solbakken

FaddKom-medlemmer

Tonje Noss

Tonje Noss

Tonje her, en 22 år gammel bondejente fra Ål i Hallingdal som går matte og kjemi. Hun er litt for glad i å prøve nye aktiviteter, spille brettspill og bli kjent med andre kulturer. Blir ofte beskrevet som full av energi og generelt positivt innstilt til livet. Fan av: Å synge av full hals midt i Trondheim sentrum. Ikke fan av: Janteloven.

Thea Toll Engebretsen

Thea Toll Engebretsen

Thea er en sprudlende og blid jente som det er umulig å ikke bli glad i. Hun går 2. klasse matematikk og kjemi.

Thea er en jente som ikke lar seg tråkke på, og står opp for både seg selv og de rundt seg. Du kan fort høre henne si ting som «Ikke snakk til meg som om jeg er dum». Ikke la dialekten lure deg, hun er en stolt særping som slippes løs med et par enheter innabords. Hun er en jente som du legger merke til, enten om det er den fangende latteren eller de sykeste movsa. Setter du på WAP er hun ikke mer en et øyeblikk unna.

Katrine Talmo

Katrine Talmo

Katrine ”Katty” går 2. klasse matematikk og fysikk. Enten hun er på fest eller identitetsarealet, er hun alltid lett å finne på grunn av hennes høye, og ifølge FHI svært smittsomme latter.

Erik Krüger

Erik Krüger

Erik går matte og fysikk 3. klasse, og er intet mindre enn en nynorsk tysker. Erik er kjent for å ha mange kallenavn, og med sine 20++ forskjellige alias reagerer han på alt fra «Bobby» til «Kråger». Han er like gammel som høyden tilsier, og fungerer som en slags pappa for hele faddergruppa. Erik er utrolig god å ha, og får du han som gruppesjef kan du stole på at han tar vare på alle. Gled dere til å møte han, denne fadderuka kommer til å bli «DRETBRA».

Andrea Tofte

Andrea Tofte

Andrea er et interessant individ, her må man ikke la utseende lure deg! Hun går 2. klasse kjemi og biologi men har også vært innom psykologien, så her blir du fort psykoanalysert på fest. Hun er en jente fra lille Levanger som har kontroll på svært lite i livet annet enn pasta og skravling. Ellers er hun gjerne med på fest, en god diskusjon og alt annet sosialt selv om hun alltid dobbelt, eller trieppeltbooker seg…

Maharan Thiru

Maharan Thiru

Maharan går 2. klasse matte og kjemi, og er en dialektforvirra spiller fra Lørenskog. Han er søt og smakfull, og går derfor under navnet bruntsukker.  En saftig gutt med tørr humor.  Han tar seg selv mye mindre høytidelig enn det ser ut som.

Beate Ludviksen

Beate Ludviksen

Beate kommer fra bygda på Sunnmøre og går 2. klasse biologi og kjemi. Som interesser har hun alt fra strikking til idrett. Er det noe hun hater, så er det å være dårlig til noe. Dette fører til ett høgt konkurranseinstinkt, og at hun både er en dårlig taper og en dårlig vinner. Ellers er humøret stort sett bra, men ikke bli sjokka om det kommer spydige kommentarer innimellom.

Arnstein Nisja

Arnstein Nisja

Arnstein Nisja, 2. året kjemi og matte. Han er Kristiansunds store sønn, med Ole Gunnar Solskjær som en god nummer to. Arnstein er glad i fotball, ski, basket og en god fest.

Nadia Kristin Holberg

Nadia Kristin Holberg

Nadia går 3. klasse matte og fysikk. Denne dama er er over gjennomsnittet glad i både brettspill og katter. Om du ser henne har hun alltid stort sett et smil på lur og gjerne fortalt en ekstremt dårlig vits. Gjerne forstår ikke folk helt hva hun snakker om, grunnet litt breiere dialekt enn mange andre, og et stort engasjement som sender hun bort fra det hun originalt snakket om. Men samtidig har hun også  stålkontroll når det gjelder som mest.

Sandra Bråthen Reikerås

Sandra Bråthen Reikerås

Det er ingen tvil om at Sandra kommer fra Bergen i det hun åpner kjeften, men hun er en solstråle av et menneske til tross for å komme fra regnbyen. Sandra går 2. klasse matte og fysikk. På fritiden er hun å se på fest, i skogen eller på live stream på Insta (hint hint rosatur), men absoluten er uansett innabords! Hvertfall, hun er å spotte på alle sosiale arrangementer. Denne jenta har nemlig anti-sosialangst. Sandra er en treningsnarkoman uten like, hun står gjerne opp før kl 07 for å rekke trening før skolen. Sandra er like søt og og blid som hun ser ut, og en mer omtenksom og morsom festløve skal du lete lenge etter.

Miriam von Hanno

Miriam von Hanno

Dette er Miriam!

Aka gladjenta fra Bodø, med østlandsdialekt?

Hun går 2. året biologi og kjemi. 

Interessene hennes er blant annet biologi, biologi og alkohol. 

Selverklært ekspert innen drinkmixing, kan lage alt fra espresso martini til… eh ja.

Hun er ikke minst en treningsglad og sterk liten frøken, og bærer gjerne stemningen på festen helt sjæl.