Komitéopptak, naborevyen og LURveleven øving

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

God kveld alle LURinger,

Der var fadderukene over, og jeg håper dere 1.klassingene har hatt et bra første møte med studietiden i Trondheim. Hvis dere syns det er trist at fadderukene er over, frykt ikke, det skjer mer ting denne høsten!

Først og fremst vil jeg gratulere så mye til Anna Holvik Torgunrud som ble kåret til årets fadderbarn og til Martin Slettum som ble kåret til årets fadder! I tillegg vil jeg gratulere Frida Tøgersen som ble valgt til Spanskrørets nye elevrådsleder!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/IMG_1415-1.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/69767231_441707256434916_6005543467374084096_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/IMG_1494-1.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

I kveld åpnet suppleringsopptaket til Spanskrørets komitéer. Ved å melde seg inn i en komité får man prøvd seg i et frivillig verv og bli kjent med andre LURinger på tvers av kull og retninger. Som komitémedlem vil man også få tilgang til kontoret og kjøkkenet i NV-gangen. Mer info om de ulike komitéene får du ved å klikke deg inn på «om oss» og «komitéer» på spanskrørets nettside. Høres det spennende ut? Søk HER! Fristen er søndag 1. september.

På fredag inviterer Naborevyen alle LURinger (og Timinister) til informasjonsmøte i R7 kl 17.00!  Her vil det bli gitt informasjon om alle de mulige gruppene man kan være med i på revyen, både av og på scenen. Etter informasjonsmøte blir det mulighet for å bli med på Kick-Off fest på Cafe 3B! Mer informasjon finner du HER.

Kjenner du allerede nå at det bor en skuespiller i deg? Er du fan av lydbølger og fotoner? Liker du å bake kake? Har du lyst å bidra med noe på årets revy? Meld deg inn i en eller flere av Naborevyens grupper HER.

Den 21. september er det endelig duket for Spanskrørets immatrikuleringsball på Banksalen! Det blir en fantastisk trivelig kveld med masse underholdning, god middag, godt selskap og super stemning! I løpet av den kommende uka vil det bli sluppet arrangement på facebook med påmelding og mer informasjon. Så her er det bare til å følge med i Spanskrørets facebookgruppe for når dette skjer!

Er du glad i å ha det gøy og å synge? Bli med i Spanskrørets blandingskor, LURveleven! LURveleven er et lavterskel kortilbud med fokus på å ha det gøy, med musikken som samlingspunkt. Koret synger flerstemt i alt fra listepop, norske klassikere og studentsanger. De har øvinger en gang i uka og synger på de fleste av Spanskrørets arrangementer. Høres det artig ut? Kom på øving i K26 i kjemiblokka på onsdag kl 18-20. Mer informasjon finner du HER.

Vil også minne om at det nå er mulig å melde seg på opptaksturen HER! Opptaksturen finner sted på Studenterhytta den 6.september og er en super mulighet til å bli kjent med enda flere nye og gamle LURinger! Mer informasjon finner du HER.

Ønsker alle en fin uke!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *