Opptakstur og korøvinger

God søndag,

Håper alle har hatt en fin start på studiene så langt! Det er hvertfall masse spennende å glede seg til de neste ukene!

På onsdag skal Luremus ha første øving samt pimp your bra. Ta med den en valgfri BH og bli med å pynt den slik at uniformen er klar før immatrikuleringsballet! Øvingen finner sted på Bynesvegen 9 kl 17.30 på onsdag. Her er alle Spanskrørets jenter velkommen. Arrangementet finner du HER (Har du ikke tilgang? Legg til Musemor Musen på Facebook).

På torsdag skal Kråkeluren ha øving på kjelleren kl 18.15. Ta med legitimasjon og godt humør! Her er alle Spanskrørets gutter velkommen.

Har du lyst å bli med i Kråkeluren? På tirsdag skal dem ha opptak mellom 12-16 på EU2-136 for alle førsteklasses staute karer. Hvis det ikke passer kan man si fra til Kråkefar Tørst for å finne alternativer.

Til helgen er det klart for Spanskrørets opptakstur! Det er kjempegøy og en unik mulighet til å bli enda bedre kjent med både nye og gamle luringer. Bussen går fra Realfagsbygget kl 12 på fredag. Har du enda ikke meldt deg på? Klikk deg inn HER og gjør det nå! Påmelding- og betalingsfristen er i kveld! Det blir en trivlig hyttetur i Bymarka med teambuilding, middag og fest! Klikk deg inn på arrangementet HER for mer informasjon. Der finner du også forslag til pakkeliste.

Minner også om at fristen for komitéopptaket er i kveld. Har du lyst å lage quiz, trakte kaffe, få til diverse idrettsarrangement eller sette ditt preg på Spanskrørets arrangementer? Klikk deg inn HER og søk da vell!

Ønsker alle sammen en riktig fin uke!

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *