Bursdagsfeiring, lagfest og julebord

God søndag LURinger,

Håper alle koste seg masse på immatrikuleringsballet i går. Denne uka har du mye å glede deg til!

På tirsdag, 24.september, er det 15 år siden stiftelsesmøtet fant sted på møterom 546 i Sentralbygg II. I den anledning inviteres alle LURinger til kake og kaffe nettopp her. Bli med å feire Spanskrøret mellom klokka 15-17. Arrangement finner du HER.

Videre skal Spanskrøret Idrett arrangerer lagfest på kjelleren på torsdag kl 19. Her er alle Spanskrøret Idrett sine undergrupper inviteret til en kveld med morro, fest og konkurranser. Hver av undergruppene stiller med vors. Arrangement finner du HER.

Førstkommende lørdag går Kråkelurens julebord av staben! Guttene starter opp kl 14 for lek og konkurranser, før det åpnes for Spanskrørets kvinnlige halvdel senere på kvelden! Mer informasjon kommer på facebook, så bare å følge med der.

Spanskrøret har nå et system for varsling dersom noe ubehagelig skulle skje, enten det gjelder bekymring for en annen person, psykisk helse, mobbing, ensomhet, seksuess trakkasering eller andre hendelser. Varsling skjer gjennom et google-skjema du finner HER eller under kontakt oss og avviksvarsling på nettsiden. Det er styret som mottar varslingen og de har taushetsplikt.

Det er også blitt laget en ressursbank, som er utarbeidet av HR-forum, med hensikt om å være en enkel oversikt over forskjellige kontaktpunker som kan bidra i ulike saker. Ta gjerne å sjekk den ut HER. Du finner den også under kontakt oss og ressursbank her på nettsiden.

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *