Åre-påmelding, spillkveld og UKEtog

God søndag,

Håper alle har fått slappet av og ladet batteriene denne helgen! Det er mye spennende som skjer fremover.

I morgen kl 12 slippes påmeldingen til ÅRE 2020 i arrangement HER! Turen kommer til å være fra 19.-23.januar (søndag-torsdag). Prisen er på 2300kr og inkluderer buss, overnatting for fire netter i Åre Sentrum, skipass og festivalbånd som gir fordeler i Åre. Det er førstemann til mølla og plassene går fort, så vær rask med å melde dere på! Dette kommer til å bli en ufattelig bra tur, og håper at så mange som mulig melder seg på!

På tirsdag kan LURDO! friste med spillkveld i R10 kl 18. Det spesielle denne gangen er en varulv spesial med werewolf legacy klokka 20:30 og utover! Det er selvfølgelig helt lov å spille andre spill mens werewolf legacy pågår. Ta turen for en koslig spillkveld!

På lørdag er det endelig klar for UKEtoget. UKEtoget er en tradisjon som stammer fra den aller første UKA i 1917, men har ikke vært arrangert siden 2001. Så på lørdag vil 52 ulike studentforeninger i Trondheim marsjere, spasere og danse seg gjennom Trondheims gater for å markere starten på årets UKE. Toget vil gå fra Hovedbygningen til NTNU og tradisjonen tro ende opp i Midtbyen. Her vil det reises et tårn, det mest spektakulære av alle UKEtogets fantastiske konstruksjoner. Fra dette tårnet vil UKEsjefen erklære byen for beleiret og UKAs åpning. Er dette noe du vil bli med på? Møt opp før kl 12.30 mellom hovedbygget og gressplenen. Spanskrøret skal gå sammen med Timini og Volvox & Alkymisten og er nr 32 i toget. Fanen blir tatt med, så det skal være mulig å finne frem. Toget blir stillt opp langs den røde streken på kartet. Håper så mange som mulig blir med, det blir artig!

Ha en ellers fin uke!

 

 

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *