Månedens komitémedlem og naborevyen på YT

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

God søndag alle LURinger,

Håper alle har hatt en fin helg! Så kjekt at flere ble med og gikk i UKE-toget i går for å markere starten på UKA. UKA er jo Norges største kulturfestival og eldste studenteruke som blir arrangert annethvert år. Så denne måneden blir det arrangert mye kjekt og noe for en hver smak! Hvis du ikke allerede har gjort det ville jeg ha sjekket ut UKA.no for hvilke arrangement du kan dra på og eventuelt kjøpe billett til!

Månedens komitémedlem er Emma Christin Ludvigsen. Emma har markert seg som et godt arrkom-medlem allerede. Under planlegging av Immatrikuleringsball 2019 var hun et ja-menneske hele veien, og stilte opp der komiteleder trengte det! Arrkom takker for god hjelp under immatrikuleringsball!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/72345101_382196729353416_7707271211549458432_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Nå ligger vårens naborevye ute på YouTube! Fikk du ikke mulighet å se den i vår eller synes du den var altfor bra og bare MÅ se den en gang til? Klikk deg inn HER. Der ligger også tidligere revyer du kan kose deg med!

På fredag vil det også være åpent på Realfagskjelleren! Ta turen innom for en trivlig kveld da vel!

Ellers ønsker jeg alle en riktig fin uke!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *