Quiz, bedpres, tur og æresmedlemmer

God søndag alle sammen,

I morgen er det quiz på O’Learys kl 18.00! Overetasjen er booket og første spørsmål stilles 18.30. Du kan komme alene og finne deg et lag på quizen, komme med ferdiglag(et), eller alt i mellom! Arrangementet finner du HER.

På torsdag arrangeres det bedriftspresentasjon med Cappelen Damm om det digitale læreverket coSinus i EL2 kl 16-19. Arrangementet holdes for LUR-studenter i 3. og 4. klasse med matematikk i fagkombinasjonen. Det vil bli servert gratis pizza og drikke! Hvis du ikke allerede har meldt deg på så er det desverre fullt, men du har mulighet til å melde deg på venteliste HER. Arrangementet finner du HER.

På søndag arrangerer TULUR tur på Ladestien! Oppmøte ved E.C. Dahls Bryggeri kl 17.15 for alle som vil, før en russler en tur og finner et sted og griller hvis vær og stemning tillater det! Arrangement finner du HER.

I anledning julebordet den 8.november, vil Styret utnevne æresmedlemmer i Spanskrøret. I henhold til §5.1 i Spanskrørets vedtekter kan styret utnevne LURinger og utenforstående personer til Æresmedlemmer dersom Styret finner at vedkommende har gjort seg fortjent til dette. Styret vil derfor gjerne høre hvem dere tenker har gjort en innsats for spanskrøret, gjennom skjemaet HER. Du finner også en oversikt over hvem som er æresmedlemmer allerede, ved å klikke deg inn HER.

Ønsker alle en fin uke!

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *