Strikk & Drikk, påmelding og foredrag

God søndag,

Allerede i morgen arrangeres det Strikk & Drikk på Realfagskjelleren fra kl 19 – 23. Ta med deg strikketøy, annet håndarbeid eller bare deg selv. Hvis du bare vil slappe av med noe godt i glasset i hyggelig samvær, er det også helt lov! Kan du ikke strikke, men vil lære? Ta med deg strikkepinner og garn, så er det garantert noen der som kan hjelpe deg. Husk legitimasjon! Arrangementet finner du HER.

På torsdag kl 17.00 slippes påmelding til julebordet i arrangementet HER! Julebordet vil finne sted på Folkets Hus på Ranheim, fredag 8.november klokken 19:00! Kvelden vil bestå av god julemat, underholdning og eksepsjonelt god stemning! Det er planlagt at man kommer seg til Ranheim selv, men transport hjem er fikset! Håper at du vil ta med deg litt god drikke (lov med medbrakt) og det gode humøret som følger med det og feire starten på vinteren og juletiden.

På fredag arrangerer fagkom et spennende foredrag om hvordan hjernen lærer matematikk! ph.d i kognitiv nevrovitenskap, Helge Brovold, holder gratis foredrag! Møt opp i R3 kl 10.15-12.00. Arrangement finner du HER.

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *