Hjemme hos deg? Være fadder?

Håper alle har hatt en fin uke!

Husk at det er gameshow kl. 19 i kveld – bli med! En oversikt over de ulike digi-sosiale arrangementene Spanskrøret arrangerer finner dere i denne kalenderen HER.

Vi ønsker å kjøre i gang en «hjemme hos en luring» på instagram i denne perioden. Kan du tenke deg å vise resten av Spanskrøret hva du driver med? Har du noen gode tips til hva man kan finne på? Send gjerne en melding til én i styret!

I kveld er det også frist for å melde seg som fadder. Det er selvfølgelig mye usikkerhet hvordan de neste månedene blir – også fadderperioden – men vi håper det blir fadderuker og da trenger vi DEG! Om du kunne tenkt deg å være fadder, melder du deg på HER.

Ønsker alle en god uke med nye selvlagde rutiner, rare sprell og gode telefonsamtaler!

PS: Har du et bilde av deg selv i din strikkede Spanskrøret-genser? Gjerne send det inn til Kristine så kan hun legge det inn på nettsiden.

Flere innlegg