Opptakstur og komitéopptak

God søndag!

Håper alle har hatt en fin uke, og at TURLUR fikk en fin tur til Snøhetta!

I kveld kl. 23:59 stenger komitéopptaket. Å være med i en komité er veldig givende og er en ypperlig mulighet til å bli kjent med luringer på tvers av kull og i Kjellerens tilfelle – på tvers av linjeforeninger. Det er både lærerikt og sosialt, og er en nyttig erfaring.

Komitéopptak: HER. Info om komitéene: HER.


  • Onsdag kl. 20:30 – håndballtrening med Spanskymisten
  • Torsdag kl. 18 – korøvelse med LURveleven på torsdag der det skal øves på repertoaret til immball.

fredag går opptaksturen av stabelen! Husk å møte opp i god tid (før 12) utenfor Realfagsbygget og IKKE ta med alkohol inn på Studenterhytta. Vi gleder oss til å ta opp de nye luringene inn i Spanskrørets rekker.

En glad gjeng fra TURLUR på toppen av Snøhetta i helga!

PS: Ryktes åpning av identitetsareal for LURinger denne uken 😀

Flere innlegg