Spørretime, programmeringskurs, spillkveld og Gråkallen

Hei og hopp!

Mandag 9. november er det spørretime med Hovedstyret kl. 16-17 i K26. Ta turen innom dersom du har spørsmål til Hovedstyret, ønsker å slå av en liten prat, vurderer å stille, har spørsmål til vedtektsendringer eller ønsker å diskutere noe!

Tirsdag er det Programmeringskurs: Workshop med LEGO® Education SPIKE Prime! kl. 18 på Identitetsarealet. Organisasjonen First Scandinavia arbeider med å gi barn og unge gode lærings- og mestringsopplevelser med naturfag, matematikk og teknologi. De kommer til å kjøre en 1,5 timers workshop hvor programmering i Scratch til være i fokus. Det er fortsatt 3 plasser igjen!

Onsdag er det håndballtrening 20:30 i Nidelvhallen som vanlig!
I tillegg arrangerer LURDO! Spillkveld før eksamensperioden på Work-work kl. 18-00 for en siste pause før hardkjøret setter inn. Det blir en kveld fylt med mange gode spill, enda bedre kake og viktigst av alt, en rekke herlige folk – på trygg avstand!

Lørdag er det duket for tur til Gråkallen med TURLUR!
Gitt at det blir helt ok vær, les ikke nedbør, tar vi turen. Vi kommer til å ta buss 26 fra kongens gate klokken 11:51 til Skistua. Derfra er det en liten kilometer opp til toppen. Etter vi har vært på toppen vil vi bevege oss ned til Vintervatnet og tar oss en velfortjent kaffekopp!


Minner også om Generalforsamling tirsdag neste uke! Kan du tenke deg å stille? Sett uansett av dagen – og bli med å påvirke linjeforeningen vår!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *