Endelig nytt semester!

God søndag, og ikke minst godt nyttår!

Håper alle har hatt en avslappende ferie og en fin første uke tilbake på skolebenken. Nytt semester betyr også nytt komiteopptak! Nå er sjansen hær for å melde seg inn i en komité for første gang, prøve noe nytt, eller fortsette arbeidet i en komite du allerede trives i. Uansett, alle komiteene startet opp på nytt nå etter nyttår. Dette vil si at selv om du var med i en komité i fjor, må du søke på nytt om du fortsatt vil være med. Du er dessverre ikke sikret plass i en komité, så for å øke sjansene dine; anbefales det å søke seg inn i minst 2 komiteer.

Å være med i komité er utrolig morsomt og en sosial arena i en nå ellers «usosial» hverdag  (forhåpentligvis ser vi snart slutten på  dette). Jeg krysser fingrene for at komiteene snart får muligheten til å møtes fysisk også. Det er i tillegg en mulighet til å lære utrolig mye og påvirke hva som skjer i linjeforeningen fremover. Påmeldingen stenger søndag 24. januar, og link til påmeldingen finner du HER.

En gladnyhet som kan gjøre at det sosiale livet ditt ikke trenger å være helt dødt: LURDOnline arrangerer ukentlig spill og chill!! Dette foregår på torsdager fra kl 18.00. «Oppmøte» er på Lurdo sin discord, som du finner her.

Aktivitetene vil variere fra gang til gang, med spill som f.eks Settlers, Among Us, gøye party-spill osv. Noe for enhver smak her altså! Kanskje har du også et gøy forslag til spill, eller andre innspill? Send det inn her, så skal vi prøve å få det til – Håper på å se deg der.

Avslutningsvis vil jeg minne om at identitetsarealet er åpnet.

På vegne at det nye styret ønsker jeg lykke til med det nye semesteret. ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål eller bare vil slå av en prat med noen av oss.

Coronavenlig-klem fra deres nye inspektør,

Erle

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *