Siste frist for komité-opptak

Hei, og god ettermiddag kjære LURinger!

Vi beveger oss inn i en nye uke, fylt med nye muligheter. For noen vil den neste uka by på årets første fysiske forelesninger (wihu), mens for andre er det bare å gjøre seg klar til enda ei uke foran PC-skjermen… HELDIGVIS arrangerer LURDO spill og chill også denne uka, nettbasert og smittefritt. Søndag 31. januar sparkes  årets første brettspillkveld i gang. Møt opp på discord kl. 18 med et smil og noe attåt(frivillig det med maten maten/drikken altså, ikke smilet). Det er i hovedsak tiltenkt brettspill over nett, men det er selvfølgelig muligheter for å spille dataspill også.

Samfundet har lansert vennespleising!! Vennespleising; hva er det? JO, et suuupert tilbud hvor nye og gamle studenter som ønsker et sosialt nettverk kan komme i kontakt med likesinnede. Her kan du melde deg på ulike aktiviteter og bli «spleiset», med noen som vil finne på det samme som deg. En perfekt mulighet til å møte mennesker med samme interesser som deg. Påmeldingen stenger allerede i kveld, så hær gjelder det å være på ballen og melde seg på. Påmelding HER.

En siste påmelding går ut til alle de som enda ikke har meldt seg opp til en komité. Påmeldingen strenges i kveld, så her er det bare å gå rett inn HER for å melde seg opp. Å være med i komité er gøy, lærerikt og en super sosial arena. Selv om det er litt amputert aktivitet med corona nå, vil det gå over og komité-livet vil blomstre som aldri før!!! Med andre ord: BLI MED!

Det var det for denne gang.

Ha en super uke!

-Hilsen deres nå 22år gamle, og veldig mye klokere , inspektør.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *