Takk for nå, januar!

God kveld – håper alle har hatt en fin uke.

I det årets første måned takker for seg, kjenner  jeg på en optimisme. Vi i styret krysser fingrene for at vi veldig snart kan finne på noe sammen, slik at vi ikke glemmer hvorfor spanskrøret er Trondheims beste linjeforening. I uka som har gått har  årets komiteer blitt satt sammen. Håper alle er fornøyde og  er klare for å legge ned en innsats i sin utvalgte komité. 

Hver onsdag sitter LVT-ene Bjarte og Solvor på identitetsarealet fra kl. 16 til 17. Ta turen innom dersom det er noe dere lurer på angående studiet, fag, eller bare ønsker å slå av en hyggelig prat. Hvis du ikke har mulighet til å stikke innom fysisk er de tilgjengelige på zoom: HER

Torsdag 4. februar kl. 18.00 er det duket for LURDO sitt årsmøte. Møtet vil skje over zoom, på DENNE linken. Bli med og bestem hvem som skal innta rollene i det nye styret – kanskje passer du til og med du perfekt inn? Et slikt verv kan være utfordrende, læringsrikt og UTROLIG GØY Uansett om du vil stille eller ei, kom og følg med på valget! 

Håper dere får en super uke

Klem Erle 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *