Tjohei, februar

God kveld, fine dere!

Februar har kommet til sin ende, og årets første vårmåned står for tur. Midt i mellom februar og mars mangler det en dag i år – til dere som ble født på denne dagen; GRATULERER med dagen!

Denne uka bys det på:

Lørdag 6.mars

Vil du ha litt ekstra spice på lørdagsturen førstkommende lørdag? Da passer det perfekt å bli med på natursti med naborevyen. Hva er detta fornå, tenker du? Jo, rundt om i byen settes det opp 6-7 poster. Ruta vil ta omtrent 2 timer. Dere melder dere på enten individuelt eller i gruppe. Påmelding: https://forms.gle/CnLjhAPSyNJQoRkF6 (Frist torsdag 4.mars kl.23.59). Dette blir gøy!!

Søndag 7. mars

Spanskrøret idrett er endelig i gang med fotball-treninger igjen. Treningene finner sted søndag klokken 13:00-14:30 eller mandag fra 20:00-21:30. Meld deg inn i «Spanskrøret fotballgruppa» på facebook for mer info angående trening den aktuelle uka.

PS: Har du hørt om «Grønn Guide»? Det er en guide over hvor man kan finne grønnere alternativer i mange ulike kategorier, som feks spisesteder, klesbutikker, frisører, møbelbutikker, reparasjonsalternativer osv, i Trondheim. «Fremtiden i våre hender» har lagd denne for at det skal være lettere å velge grønt. Linken finner du her.

PS x2: Vi i styret har et ønske om å samle LURinger som har samme fag og vil jobbe sammen, men som enda ikke har kommet i kontakt. Dersom du er på jakt etter en kollokvie, meld deg på her.

Klem, Erle.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *