Innføring av begrepet «zoom-frokost»

Hei og hopp – og god kveld ikke minst!

I dag har en gjeng med spreke LURinger vært ute i Høyskoleparken for å ake. Med en liten mash-up med naborevyen, ble det, etter bildene å dømme, en SUPERFIN dag i sola. Deler av gjengen dro i tillegg ned til piren for å bade (Æhhh) senere på kvelden. Dette synes jeg er meget imponerende, og vil med det utfordre dere, og meg selv, til å ta et bad før februar er over (Ja, det må være ute) – det er visstnok; oppfriskende, «ikke så ille» og bra for helsa!!

På torsdag i uka som var, kjørte styret i gang zoom-frokost – OG det fortsetter vi med! I morgen(mandag) og tirsdag tar vi frokosten sammen på denne zoom-linken. Selv for et B-/til tider F-menneske som meg selv, var dette utrolig hyggelig. Det vil fra 07.15 til 10.15 være minst et smilende styremedlem i rommet for å slå av en prat. Jeg gleder meg til å se akkurat deg i morgen tidlig.

Torsdag 25.feb kjører Kråkeluren på med ei litta øving. Ta med deg godt humør, dine beste og reneste strofer, og KOS DEG! Dette skjer også over zoom; link må man oppdrive selv, da det er hemmelighetsstemplet materiale.

Søndag 28. er det ny spillkveld med LURDO! Finnes ikke stort bedre måter å avslutte vinterferien (jeg skal late som om jeg har en heh), enn med spill og kos med en god gjeng LURinger. Her har du linken – bruk den da!!

Ha ei fin uke dere!

Klem en litt mer optimistisk Erle enn forrige uke

 

Flere innlegg