Innføring av begrepet «zoom-frokost»

Hei og hopp – og god kveld ikke minst!

I dag har en gjeng med spreke LURinger vært ute i Høyskoleparken for å ake. Med en liten mash-up med naborevyen, ble det, etter bildene å dømme, en SUPERFIN dag i sola. Deler av gjengen dro i tillegg ned til piren for å bade (Æhhh) senere på kvelden. Dette synes jeg er meget imponerende, og vil med det utfordre dere, og meg selv, til å ta et bad før februar er over (Ja, det må være ute) – det er visstnok; oppfriskende, «ikke så ille» og bra for helsa!!

På torsdag i uka som var, kjørte styret i gang zoom-frokost – OG det fortsetter vi med! I morgen(mandag) og tirsdag tar vi frokosten sammen på denne zoom-linken. Selv for et B-/til tider F-menneske som meg selv, var dette utrolig hyggelig. Det vil fra 07.15 til 10.15 være minst et smilende styremedlem i rommet for å slå av en prat. Jeg gleder meg til å se akkurat deg i morgen tidlig.

Torsdag 25.feb kjører Kråkeluren på med ei litta øving. Ta med deg godt humør, dine beste og reneste strofer, og KOS DEG! Dette skjer også over zoom; link må man oppdrive selv, da det er hemmelighetsstemplet materiale.

Søndag 28. er det ny spillkveld med LURDO! Finnes ikke stort bedre måter å avslutte vinterferien (jeg skal late som om jeg har en heh), enn med spill og kos med en god gjeng LURinger. Her har du linken – bruk den da!!

Ha ei fin uke dere!

Klem en litt mer optimistisk Erle enn forrige uke

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *