3 x spesiell søndag

Hei og hopp – God kveld til dere alle!

I dag er litt av en søndag; morsdag, valentines og fastelavens på en og samme dag – det er ikke ofte det! Vi må faktisk vente helt til 2088 før alle disse 3 merkedagene igjen faller på samme dag. Jeg vil med det si gratulerer med morsdagen til alle de fantastiske mødrene til folk på LUR – enn at de har produsert så herlige mennesker som dere!! Deretter er det på sin plass å gratulere med valentinsdagen. Håper alle har hatt en fin dag, med eller uten kjæreste (en liten ekstra klem til de uten, som meg </3). Hvis dagen ikke har gått til å spise boller helt enda, minner jeg om at det fortsatt er noen timer igjen, og du rekker å bake noen digge kremboller om du løper opp til rema og kjøper «boller på 1,2,3».

Hvis man er av den observante typen, har du kanskje tenkt over at jeg har unngått å snakke om hva som skjer denne uka… Med et trist hjerte (på selveste alle hjertes dag), er det rett og slett fordi det ikke skjer så mye denne uka. Et mutert monster av kronaviruset har ankommet Trondheim, og vi er tilbake til en hverdag hvor vår beste venn er vindunken og sjokolade, neida…joda.

Vi har i uken som har vært, sett oss nødt til å avlyse ukedagen som skulle funnet sted i går og satt andre prosjekter litt på vent. I mellomtiden jobber vi iherdig med å finne på noe gøy vi kan gjøre; har du noen forslag eller ønsker – send på ei melding.

Ha en fin søndag videre.

Klem, en noe nedstemt, singel, permittert og bakfull, Erle.

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *