Ekstraordinær generalforsamling

Hei igjen dere – lenge siden sist nå!

Håper alle har hatt en fin påskeferie, hvor enn den fant  sted.  Kanskje var du lur nok til å dra bort fra Trøndelag og regn(snøish)været, og kanskje har du fått litt farge i samme slengen? Kanskje har du  fått tatt igjen litt skole, lesning, strikking, serieseeing, gaming, trening osv. Håper uansett alle har fått slappet av litt (på sin måte) før eksamensperioden settes i gang for alvor.

TIRSDAG er dagen!

Som mange sikkert har fått med seg, er stillingen som kontorsjef for vårt helt nye kontor blitt ledig! Tror du denne stillingen kunne passet for deg? Da er det min glede å meddele at det fortsatt mulighet til å stille. Hvis du ikke tenker på å stille, men likevel vil være med på å bestemme hvem av våre flotte kandidater som skal få æren av å tiltre stillingen, må du bli med på generalforsamling. Denne ekstraordinære generalforsamlingen finner sted på zoom, 17.15, nå på tirsdag (13.04.21). Alle medlemmer skal ha blitt tilsendt mail med link og informasjon (si  fra om dette ikke er tilfelle).

Vil også minne dere på å melde dere på våres Amacing race! Høstens gjennomkjøring var en braksuksess, og nå kjøres det på med en ny runde. Lørdag 24. april er dagen for selve konkurransen, men påmeldinga har åpnet. Dra med deg noen studievenner og meld dere på! Påmeldingen finner du HER. 

PS: Idkom har kjøpt inn flere frisbeer som snart kan leies på kontoret! Sol, gode venner og litt frisbee-kasting, høres ikke helt feil ut! Perfekt nå som våren er her (nærmer seg  i alle fall).

Håper alle får en fabelaktig uke.

Klem  Erle

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *