Allmøte, vårfest og amacing-race

Heisann, og god (veldig, veldig snart ferdig) søndag!

Håper alle har hatt en fantastisk helg i sola – synes det var på tide at vi fikk noen skikkelige vårdager nå! Til uka skjer det litt av hvert, kort oppsummert:

Onsdag 21. april:

Allmøte for lektorutdanning i realfag. Jeg viderebringer Sander sine fine ord: Lurer du på hva som skjer med 5. semester? Synes du 60sp-kravet for å ta praksis 4 er håpløst? Eller vet du egentlig ikke helt hvem som er tillitsvalgte for lektorstudentene? Kom på allmøte til onsdag og hør hvordan FUL-representanten og LTVene har jobbet med blant annet disse sakene i løpet av året! Det skal også velges ny LTV for NV-fakultetet denne våren, og hvis du synes dette høres spennende ut kan du høre mer om hva denne jobben går ut på. Det gis også mulighet til å prøve å overbevise de andre om at du er den beste kandidaten om du planlegger å stille

Fredag 23. april:

VÅRFEST!!!! Årets utgave av Vårfesten med Volvox & Alkymisten og Spanskrøret blir et ølsmakingskurs i regi av V&A’s bryggelag InVitro! Kvelden vil by på spennende smaker, kunnskap om øl og morsomme pauseinnslag. Det blir temafest – i år med temaet Tropisk/Hawaii, der ølet står i stil til temaet, noe du også burde gjøre. Pynt gjerne kollektivet, sett på noe tropisk bakgrunnsmusikk og ta på blomsterskjorta og sandaler for en aften fullspekket med øl og moro! Påmelding: Her.

Lørdag 24. april:

Amacing race! Høstens store suksess gjentas: sett sammen et lag på 4-6 og bli med på et heidundrende rebusløp inspirert av de ulike aktivitetene Spanskrøret Idrett har å tilby. Det er også mulig å melde seg på som enkelt person og du vil da bli tildelt et lag. Påmelding finner du i arrangementet (Svein Fagerheim , 2021, s.1). Meld deg på her.

Som dere kan forstå fra tidspunktet dette søndagsinnlegget ble postet, har jeg nytt det fine været litt for mye, og nesten (bare nesten heldigvis) glemt at det er søndag. Jeg har såpas flaks, at gode kilder kan tas i bruk når jeg ikke rekker å formulere det på min egne måte. Kanskje noe jeg skal begynne med? Koking av søndagsinnlegg (next level B)).

Klem en solbrent, men glad Erle

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *