For ei uke asss

Halla, gjengen!

God søndag – håpe alle har hatt en fabelaktig uke.

I uka som har vært har det skjedd litt av hvert. Onsdag var det allmøte for lektor i realfag. De heldige som møtte opp fikk servert (masse) pizza og ikke minst særs interessant info.  Det ble også rom for et par apeller av noen av de som stiller til LVT. Selve valget vil foregå fra 26.-29.april, og det skal velges ny LVT, FVT og representanter i NTNU-styret. Det du må gjøre logge deg inn på studentvalget.no, og velge den kandidaten du ønsker at skal tiltre de ulike stillingene! Husk å bruk stemmeretten din –  det er helt avgjørende for gjennomslagskraften vi studenter har.

Fredag gikk ferden til de varmere strøk for ølsmaking med Hawaii-tema. Selv over zoom ble dette en hyggelig begivenhet. Et knippe luringer stakk også av med prisen for best pynta kollektiv (GRATTIS). Ølen var god – stemninga var bedre!

Lørdag (morgen for de som tok vårfesten helt ut) kl. 12, var tiden kommet for vårens amazing race. Ut fra det jeg har hørt ble også dette en kjempesuksess. Selv om enkelte *kremt* malin, synes det var i overkant slitsomt og koste seg mest i hengekøya, gjennomførte andre med stil. Jeg vil med det gratulere «Boblekarene» med seieren, og gavekort på Bowling 1. Også «The old youngboys» og mitt kjære «styre» fortjener en shoutout med henholdsvis 2. og 3. plass.

Aprilbadet, i regi badeklubben, finner sted på badetrappa på piren nå på tirsdag kl. 18.00. BLI MED!

Kos dere i uka som kommer – snart kommer eksamen krypende….

Klem Erle

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *