åpning av nytt kontor

God kveld! Håper alle har hatt en fin uke, og ikke minst, søndag.

I uka som kommer er det en STOR begivenhet som finner sted. Helt siden corona-pandemien gjorde sitt inntog for litt over et år siden, har Spanskrøret måttet takle livet uten et åpent linjeforeningskontor. Først var kontoret for lite, og det var ikke forsvarlig å holde våken. Så fikk vi, endelig, tildelt et større kontor. De siste månedene har dette kontoret vært gjenstand for oppussing, og selv om Kontkom ikke er helt i mål enda, så åpnes kontoret (wæææ) nå på mandag (03.05.21). Det betyr at vi førsteklassinger endelig skal få oppleve livet på kontoret – mens de som allerede vet hvor gøy det kan være, igjen skal få nyte alt det fine kontoret har å by på. Fra kl 10 på mandag er det mulig å stikke innom for en kopp GRATIS kaffe og en titt, kanskje får du også noe godt å bite i.

PS: Ja, corona eksisterer dessverre fortsatt og vi kan ikke mose kontoret fult av folk (enda), så det vil være en antallsbegrensning. Håper likevel mange tar turen innom i løpet av mandagen. Jeg gleder med veldig til dette.

Ellers håper jeg alle får en fin uke. Dere er rå.

Klem Erle

Flere innlegg