åpning av nytt kontor

God kveld! Håper alle har hatt en fin uke, og ikke minst, søndag.

I uka som kommer er det en STOR begivenhet som finner sted. Helt siden corona-pandemien gjorde sitt inntog for litt over et år siden, har Spanskrøret måttet takle livet uten et åpent linjeforeningskontor. Først var kontoret for lite, og det var ikke forsvarlig å holde våken. Så fikk vi, endelig, tildelt et større kontor. De siste månedene har dette kontoret vært gjenstand for oppussing, og selv om Kontkom ikke er helt i mål enda, så åpnes kontoret (wæææ) nå på mandag (03.05.21). Det betyr at vi førsteklassinger endelig skal få oppleve livet på kontoret – mens de som allerede vet hvor gøy det kan være, igjen skal få nyte alt det fine kontoret har å by på. Fra kl 10 på mandag er det mulig å stikke innom for en kopp GRATIS kaffe og en titt, kanskje får du også noe godt å bite i.

PS: Ja, corona eksisterer dessverre fortsatt og vi kan ikke mose kontoret fult av folk (enda), så det vil være en antallsbegrensning. Håper likevel mange tar turen innom i løpet av mandagen. Jeg gleder med veldig til dette.

Ellers håper jeg alle får en fin uke. Dere er rå.

Klem Erle

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *