Påmelding til fadderuka 2021

Hei! Har du fått plass på lektorstudiet i realfag (LUR)? Da vil vi gjerne ønske deg hjertelig velkommen til både studiet og til linjeforeningen Spanskrøret! For å gjøre studiestarten din så bra og enkel som mulig arrangerer Spanskrøret fadderperiode for alle nye LUR-studenter. Fadderperioden går over to uker, og inneholder mange ulike arrangementer som varierer fra sosiale kvelder med faddergruppen til rebusløp, idrettsarrangement, spillekvelder, fester og mer! Vi ønsker å tilby mange morsomme og ulike aktiviteter som vil gi deg som ny student en trygg, god og fin start på studietiden.

 

For å bli med på fadderperioden er det viktig at du melder deg på HER. Påmeldingen er helt uforpliktende, men vi setter stor pris om du melder deg på slik at du får all den infoen du trenger både før og underveis i fadderperioden.

 

Vi er i år inne i en litt spesiell situasjon, noe også fadderperioden vil bli preget av. Fadderperioden planlegges av en fadderkomité, og helt siden vi fikk informasjon om COVID-19 og de ulike utfordringene det bringer med seg har vi jobbet for å tilrettelegge opplegget etter myndighetenes retningslinjer. Vi kommer til å overholde alle retningslinjer som gjelder når fadderperioden arrangeres, og det vil blant annet være antibac tilgjengelig til enhver tid, og det vil legges opp til 1 meters avstand på alle arrangementer. Vi har jobbet hardt for å lage et så bra fadderopplegg som mulig, og vi har stor tro på at det kommer til å bli to fantastisk fine uker, til tross for at vi må holde litt avstand fra hverandre. Har du noen spørsmål om hvordan fadderperioden vil bli med tanke på smittevernhåndtering er det bare å ta kontakt på mail: faddersjef@spanskroret.no.

 

Informasjon om det faglige opplegget på dagtid i fadderperioden og informasjon om studiet generelt finner du på nettsiden til studiet her: https://www.ntnu.no/studier/mlreal

 

Planleggingen av programmet for fadderperioden er i sluttfasen, og vil bli tilgjengelig her på nettsiden så fort det er ferdigstilt! Fadderne i Spanskrøret gleder seg stort til å treffe dere i august, og håper virkelig at du ønsker å være med på fadderperioden!

 

Har du noen spørsmål angående fadderperioden eller studiet generelt kan du ta kontakt med faddersjef på mail: faddersjef@spansroret.no

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *