Takk for julebord!!

God kveld, kjære luringer!

Tusentakk for et FANTASTISK julebord!! Jeg koset meg altså så mye- danset sving helt til noen plutselig sa at jeg måtte hjem. Gleder meg allerede til neste år – la det bli enda bedre (om det er mulig). Må også takke alle som var på scenen, spesielt våre fantastiske konferansierer.

apropos konferansierer; Svein minte meg nettopp på at jeg må skrive søndagsinnlegg… Vi et nemlig på immballet til placebo, og mellom julebord og immball har det gått meg hus forbi. Jeg beklager – dere er selvfølgelig viktigere enn et immball, det vet jeg, men jeg prøver så godt jeg kan. Heller ikke jeg klarer alt ;-))))hehe

uansett, dette skjer denne uka:

Vi i styret skal sitte på kontoret hver dag denne uka- hvorfor spør du? Jo, det er jo fordi det er generalforsamling 17. november!!! Vi sitter der for å svare på alle spørsmål dere måtte ha – kanskje vurderer du å stille til styret? Da må du stikke innom. Vi skal overbevise dere alle til hvorfor det er en så god ide!

Lørdag 13. november

Kråkeluren har julebord! Akkurat dette vet jeg ikke så mye om (fordi jeg ikke er en kråke) MEN det ryktes at det er veldig gøy!!! Så bli med! Mer info finner du på facebooksiden til kråkeluren.

Det var det for denne gang!

kos dere masse denne uka – det skal hvertfall jeg!

 

Klem, Erle!

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *