nå skjer det myyyye(og det liker vi)

Heisann, fine dere!!!

TUSENTAKK for et fantastisk immball på fredag – det var så gøy! Så mange flinke og fine folk vet jeg ikke om jeg har sett samlet på en og samme plass før. Ekstra cred til de som opptrådde på scenen – dere er modige, og det ver skikkelig bra (jeg mener det! og det kan jeg ikke si om all underholdning på andre ball jeg har vært på…). Gleder meg allerede til neste år! Husk også at vi kan fortsette festen neste helg med julebord! Meld deg på, NÅÅÅ!

Mandag 1. november (hjelp det er snart jul)

TURLUR arrangerer tur til festningen med kakao og kos! ryktes gratis kakao. Dette høres altså SÅ koslig ut (*gråter fordi jeg ikke kan være med). Bli med på hele turen, eller stikk innom en liten tur – alt er lov. Oppmøte ved Joker festningen 19.00.

Tirsdag 2. november
Tekna arrangerer motivasjons-foredrag for lærerstudenter! Digitalt arrangement – påmelding ligger på facebookgruppa til spanskrøret.

Onsdag 3. november
Swingkurs før julebord! Merket du også at alle de eldre luringene er forferdelig gode til å danse swing? Det er fordi det pleier å være swingkurs i løpet av høsten – og nå på onsdag blir det altså arrangert igjen! Kommer mer info på facebook om tid og sted.

Torsdag 4. november
Lektor-quiz med erudio. Her må vi bevise hvem de beste lektorene er – 18.30 i R22. Spanskrøret har enda plass til et par lag til, så her er det bare å melde seg på!! Kom igjen da, vi må vinne (MÅ SA JEG!!).

Lørdag 6. november
JULEBORD på folkets hus Ranheim. Ranheim og julebord på samme tid – kan dett egentlig bli bedre? Jeg sier nei, det er umulig. Forsatt ledige plasser så her er det bare å melde seg på – håper vi sees der. Det blir julemat, god musikk, swing og GOD stemning (det går jo ikke an å ikke ville dra?).

Travel uke som dere ser – jeg ELSKER DET. Vil også minne om at det er mulig å nominere folk til æresmedlemskap. Dette gjelder folk som du mener har gjort en ekstra jobb i linjeforeningen og derfor fortjener en ekstra oppmerksomhet.

Generalforsamling nærmer seg også (17. nov). Vi kjører også en presentasjon av alle stillingene på instagram denne uka.

Klem, Erle.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *