Det nærmer seg immball

Hei, og god morgen (første og siste gang)

Håper alle dere fine LURinger har hatt en super uke. Superkoslig å se noen felles luremuser på øving på onsdag – mer sånt! Denne uka har jo vært relativt rolig, men frykt ikke – vi retter opp det denne uka!!

Hurra for FN-dagen forresten! Og det er jo også TV-aksjon i dag – hvis dere ønsker å bidra litt ekstra, er det mulig å møte opp på Kalvskinnet mellom 12 og 14 for å plukke søppel. Hver kilo resulterer i penger som går til inntekt for TV-aksjonen.

mandag 25. okt – 16:15

Allmøte for lektorutdanningen i realfag.

Velkommen til vårens allmøte for alle LURinger!
Allmøte arrangeres en gang hvert semester, og er en arena hvor du får høre hva LTVene (Lektortillitsvalgt) og FUL-representanten (Forvaltningsutvalget til Lektorutdanningen) har jobbet med i det siste, og hva de skal jobbe med framover. Det er også en anledning til å stille spørsmål og komme med forslag eller tilbakemeldinger til ting som fungerer godt eller dårlig med lektorutdanningen.
Denne våren skal det velges ny LTV for IE-fakultetet, og instilles ny FUL-representant. Hvis du ønsker å stille som kandidat til LTV, kan du registrere deg som kandidat her:
https://forms.office.com/r/LrX6Q5Ad8e
Hvis du ønsker å stille som kandidat til FUL, trenger du ikke gjøre annet enn å møte opp, eller alternativt ta kontakt med Sander på Messenger eller på sandereh@stud.ntnu.no hvis du har lyst til å stille men ikke har mulighet til å møte opp.

Onsdag 27. okt

Denne uka er det kråkeluren sin tur å ha øving! Bli med og syng (gleder meg til opptredenen på immball)

Fredag 29.okt

IMMBALL!!!! Endelig er det tid for immball – og GUD hvor jeg gleder meg. Blir stas å se dere i finstasen og feire alle de nye luringene.

Lørdag 30. okt

champions league seminar på kjelleren!! IDkom arrangerer seminar på kjelleren – her vil alle kampene bli streamet i løpet av dagen!!

i tillegg ønsker jeg å nevne at dato for generalforsamling er satt til 17. november. Det blir utrolig spennende å velge inn et nytt styre – bli med for å ha en stemme i spanskrørets fremtid!

Tilslutt har en liten fugl hvisket meg i øret at vitnemålet kanskje deler ut den nye utgaven sin nye utgave denne uka – det MÅ man få med seg!

Klem, Erle

(håper jeg ser noen av dere på oktoberfest senere)

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *