Det nærmer seg immball

Hei, og god morgen (første og siste gang)

Håper alle dere fine LURinger har hatt en super uke. Superkoslig å se noen felles luremuser på øving på onsdag – mer sånt! Denne uka har jo vært relativt rolig, men frykt ikke – vi retter opp det denne uka!!

Hurra for FN-dagen forresten! Og det er jo også TV-aksjon i dag – hvis dere ønsker å bidra litt ekstra, er det mulig å møte opp på Kalvskinnet mellom 12 og 14 for å plukke søppel. Hver kilo resulterer i penger som går til inntekt for TV-aksjonen.

mandag 25. okt – 16:15

Allmøte for lektorutdanningen i realfag.

Velkommen til vårens allmøte for alle LURinger!
Allmøte arrangeres en gang hvert semester, og er en arena hvor du får høre hva LTVene (Lektortillitsvalgt) og FUL-representanten (Forvaltningsutvalget til Lektorutdanningen) har jobbet med i det siste, og hva de skal jobbe med framover. Det er også en anledning til å stille spørsmål og komme med forslag eller tilbakemeldinger til ting som fungerer godt eller dårlig med lektorutdanningen.
Denne våren skal det velges ny LTV for IE-fakultetet, og instilles ny FUL-representant. Hvis du ønsker å stille som kandidat til LTV, kan du registrere deg som kandidat her:
https://forms.office.com/r/LrX6Q5Ad8e
Hvis du ønsker å stille som kandidat til FUL, trenger du ikke gjøre annet enn å møte opp, eller alternativt ta kontakt med Sander på Messenger eller på sandereh@stud.ntnu.no hvis du har lyst til å stille men ikke har mulighet til å møte opp.

Onsdag 27. okt

Denne uka er det kråkeluren sin tur å ha øving! Bli med og syng (gleder meg til opptredenen på immball)

Fredag 29.okt

IMMBALL!!!! Endelig er det tid for immball – og GUD hvor jeg gleder meg. Blir stas å se dere i finstasen og feire alle de nye luringene.

Lørdag 30. okt

champions league seminar på kjelleren!! IDkom arrangerer seminar på kjelleren – her vil alle kampene bli streamet i løpet av dagen!!

i tillegg ønsker jeg å nevne at dato for generalforsamling er satt til 17. november. Det blir utrolig spennende å velge inn et nytt styre – bli med for å ha en stemme i spanskrørets fremtid!

Tilslutt har en liten fugl hvisket meg i øret at vitnemålet kanskje deler ut den nye utgaven sin nye utgave denne uka – det MÅ man få med seg!

Klem, Erle

(håper jeg ser noen av dere på oktoberfest senere)

 

Flere innlegg