Høstferien er over:-((

Heisann!

God kveld, god kveld – håper alle har hatt en super uke. Det har vært utrolig hyggelig på kontoret denne uka; med kake, spill, quiz, film, strikking og litt drikking! Skikkelig trivelig at så mange har tatt turen innom<3 Ekstra gøy for min del som vant meg en kopp kaffe (ikke min ære, men var del av et meget sterkt lag).

Selv om vi ikke har hatt høstferie, høstferie, har vi (jeg hvertfall) hatt «høstferie», og gud det har vært deilig! Ei litta uke med ekstra kos, og en tanke om at man kan ligge på sofaen med god samvittighet. Nå er den uka dessverre over, MEN dere er jo så heldige at dere er en del av spanky – og her koser vi oss hver uke!

sååå, i uka som kommer:

MANDAG 18. oktober

Sett på alarm; 19:00 i morgen åpner påmeldinga til ÅRE 2022!! Denne turen vil du ikke gå glipp av (jeg DØR hvis jeg ikke får plass). Ski, afterski, latter og glede (hehe) – dette må du få med deg!

 

ONSDAG 20. oktober
Endelig skal LURemus ha øving! 18:00, smeller det på Kjelleren. Ta turen for sang og noe godt å drikke.

Ønsker alle en fin uke (på UKA)

Klem, Erle<3

 

Flere innlegg