Eksamensperiode </3

God kveld, og god første søndag i advent💜

Jeg tenner et lys for håp og dere (er det dette som er sniksmisk?)

Jeg skal være helt ærlig og si at jeg egentlig ikke hadde tenkt å skrive søndagsinnlegg i dag… er noen greier med at jeg slipper i eksamensperioder og ferier og sånn. MEN så kom jeg på at dette ikke er noe jeg vil slippe, jeg trives jo innmari godt med det – OG det er snart mitt siste. OG, noen sendte meg melding om noe som fortjener å promoteres. OG jeg skriver heller søndagsinnlegg enn å lese om økologi (hver dag i uka)<3

I tillegg skjer det litt av hvert denne uka (mest faglig), og da er det jo greit å informere litt om det også:

Kræsjkurs – Mandag 29. des

Analyse 1 – MA1101 – 14:15 i S8

ITGK – 18:00 på gløs en plass

 

Bedpres med Cappelen Damm – tirsdag 30. des

Informasjon om arbeidet de driver med, og våre muligheter som lektorstudenter. Påmelding i kveld!! Mat og drikke inkludert.

Lørdag 4. des

Spillkveld med lurdo! En siste spillkveld før turen går hjemover til jul – ta en pause fra eksamenslesinga og bli med❤️
R10 – 18:00

 

Med det ønsker jeg dere god natt, og masse lykke til på eksamen denne uka!

Juleklem, Erle

 

 

 

Flere innlegg