Revyyy, stipendpils og gjenåpning 2.0<33

Heisann sveisann gjengen, Amalie her<3 Føles ut som at kvar gong ej skrive et nytt søndagsinnlegg e de en start på ei ny epoke i livet eller noke, litt refreshing tbh. Men jaja, ellers he vi noken småting som skjer ila uka!! Fredag blir det årets første stipendpils!! Arrkom har booket kontoret, og søkt om skjenketillatelse, so ta me dej noke godt å drikke, eller kjøp en bong på kontoret som du kan cashe inn til en øl, en cider eller kanskje ei brus, også kan dokke bli me vidare ut på byen om dokke vil! For fyyyyy søren no e samfunnet åpent igjen!! kafaen?!?!?! Naborevyen selge fortsatt billetta, so løøøøp og kjøp!! Sjekk ut på enten Naborevyen sin fb eller Spanskrøret sin! Ryktes at den e SMASHING!!! Og for alle som skal ut i praksis 4 imorra: LYKKE TIL!! Dokke kjeme til å rule<3 ej he so trua!!! Litt kort søndagsinnlegg dinne veka, men mykje planlagt vidare! Akkurat no ligge ej i senga halv-dø etter å ha fått korona. Korris ekkje berre lættis tydeligvis... So håpe dokke he hatt ei bedre helg enn mej, og he feira gjenåpninga! God søndag vidare, og håpe dokke fe ei fantastisk veke framover!! Xoxo, Gossip Girl<3

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *