Årsmøte, Komitefest og revy!

Yello

Imorgen, mandag 13.feb, er Spanskrørets første Årsmøte! Historisk øyeblikk, viktig å få med seg, spesielt når det er pizza🍕 til de som kommer! Trykk «skal» på arrangementet for å sikre deg mandagsmiddagen: https://facebook.com/events/s/arsm%C3%B8te-2023/1587536511691973/

Komitefest på fredag! Kjipern for ikke-komiterte-medlemmer, ukjipern for oss andre! Alle komiteene vorser for seg selv, før vi samles på kvelden, det blir dritgøy! Dette vil man ikke gå glipp av! Noe jeg gjør. Reiser bort. Akkurat den helga. Går fint asså.

Nå er det også under to uker til Naborevyen! Dette er hvertfall ikke noe man vil gå glipp av, og det er for alle mann alle, ikke bare priviligerte komitemedlemmer. Ta med venner, kjærester, kollektiv, bestemødre og hunden til naboen hvis du vil. ( Klype salt, vet ikke om lokalet tillatter dyr ), ( forutsetter at alle overnevnte har billett ), ( parentes )

https://naborevyen.ticketco.events/no/nb/m/e/naborevyen_2023_en_lavterskel_revy

Vi leses neste uke

-Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *