Quiz, påmeldinger og påske

Hei! Nå nærmer det seg påske og endelig er det sosialt akseptabelt å kjøpe sånne godteri påskeegg i kartong. 

Avslutta denne uka på topp, med Påskerenn i Bymarka! Takk til flinke folk i både idkom og arrkom for et kjempegøy opplegg! Takk for at dere fikset så bra vær også, dere er dere gode. Påskeegga kunne dere gjerne gått mer enn 10m for å gjemme, men jeg hadde nok gjort d samme selv. (Vant jo uansett så tæ-tætæ)

På torsdag blir det quiz på work-work igjen! Om du ikke tar tidlig ferie den uka her så bør du bli med på siste arrangementet før ferien! 99% sannsynlig at et av temaene er påske, om ikke hele quizen, så fullt mulig å begynne å pugge nå for de som vil det.

Til uka vil også påmelding til Silent Disco og Assassin games Spanky vol.2 åpnes. Assassins påmelding kommer allerede imorgen. Alle burde hoppe på muligheten til å gjøre litt brutale mord og ryggdolkinger uten å faktisk utføre brutale mord og ryggdolkinger. Blir like gøy nå som forrige gang, når Olav ikke skjønner reglene denne gangen også! Selve spillet starter etter påske men påmeldingen åpner som sagt imorgen!

Silent disco vil skje på Havet første fredagen etter påske, altså fredag 14. april. Det er et delt arrangement med Salt og Erudio så masse masse folk og veldig god stemning! Og for de som måtte lure er Havet et lokale, ikke trondheimsfjorden.

Jeg, og dere, får heldigvis fri i påska fra søndagsinnlegg, så ønsker alle en fin påskeferie så leses vi om et par uker!

-ChatGPT

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *