Quiz, filmkveld og Åre

Hei alle sammen! Oktober er her, og med det er også UKA snart i gang. Mye gøy som skjer da, men også mye gøy her i Spanskrøret. 

På onsdag kjører arrkom filmkveld på kontoret! Avstemningen er ikke helt i avgjort enda, så jeg krysser fortsatt fingra for shawshank redemption. Mange LURinger som på et eller annet vis ikke har sett denne klassikeren enda, så det synes jeg var på høy tid. Inn og stem: Arrangment

Semesterets første quiz fra fagkom skjer nå på torsdag kveld! Work work i midtbyen, veldig koselig arkade lokale med god plass i andre etasjen for quizlag. Se arrangementet på facebook for å melde på et lag: Quizers

Årepåmelding er åpen! Er jo årets arrangement for alle trinn, en 4dagers dunke skitur over grensa, kan det bli bedre? Her er det bare for første klasse å ta sjansen mens den byr seg, for plutselig kommer korona 2, og dere har fulltidsjobb og familieliv innen det er over. Åhre

UKA starter jo som sagt, og de kickstarter festivalen med UKAtoget. Da skal linjeforeninger og andre gå i tog gjennom Trondheim og vise seg frem, inkludert oss. Bare å slenge seg med og representere linjeforeninga vår i Trondheims gater. Tøfferud

Håper alle i tredje klarer seg bra i praksis, og resten nyter friheten av å ikke ha praksis. Den kan dere bruke på å eksempelvis se «Haunting of hill house» siden det er spooky oktober rseason. Vi kan kalle det ukens skrekk anbefaling, så kommer det flere neste gang. Det blir neste søndag!

-Håkon

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *