Åre påmelding, og Opptakstur

Hei! Da var årets opptakstur gjennomført, og alle bestod med stjerne i boka. Tusen takk til alle som ble med og gjorde det til en så gøy tur, og takk til førsteklassingene som gjorde en kjempeinnsats gjennom hele turen!

Imorgen, mandag 25., åpner påmeldingen til Åre-turen 1.februar – 4.februar. Det er begrenset med plasser, så sett av datoen, og vær rask med å melde deg på imorgen. Det var utrolig gøy ifjor, og er virkelig ikke noe du vil gå glipp av. Anbefales på høyeste å bli med! Sjekk ut arrangementet og trykk «skal» så får du varsel når påmelding slippes kl16:00!

I tillegg er de siste NV quizzene denne uka, imorgen og på torsdag! Gavekort til vinnere på 1500kr så absolutt vurder å bli med!

Vi i tredje starter jo også med Praksis 3 imorgen. Det blir spennende. Krysser fingra for at alle får en fin start denne uka! Masse lykke til!

EDIT: Vi har jo selvfølgelig også bursdag idag!! Spanskrøret ble stiftet i dag for 19 år siden! Om det var grunnen du trengte for å knekke en søndagspils eller spise litt snop så værsågod, du feirer jo en bursdag. Så er det bare å glede seg til vi feirer 20 åra i februar!

Mer har jeg ikke på hjertet, så med det ønsker jeg alle en fin søndagskveld, utenom dere som er på Cava på Solsiden. Dere bråker for mye og jeg hører ikke hva de sier på Farmen.

Leses neste søndag(eller mandag eller evt tirsdag)! -Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *