Tirsdagsinnlegg!?, Speedfriending og Naborevyen

TIRSDAGSINNLEGG!! Det er vilt. Aner ikke om det er gjort før. Er vel en eller annen CEO av søndagsinnlegg som vrir seg i graven akk nå. Men jeg er allerede langt bak skjema, så vi bare setter igang:

For et kjempegøy immball vi fikk til! Det var kjempestas å feire våre nye førsteklassinger, tusen takk til alle som ble med! For meg var det tredje immballet den uka, da jeg var på et par eksterne immball. Vårt var det eneste som fikk lov til å ha dansegulv på slutten av kvelden, så der var vi flinke. Nå kjære førsteklassinger, er det bare å omstille seg og glede seg til opptakstur til helga!

Før den tid så anbefaler jeg dere å bli med på Speedfriending + Stipendpils på onsdag! Det vil si, imorgen. Da kan du bli mer kjent med resten av gjengen som tar opptaket sammen med deg, og så ta seg en velfortjent pils etterpå! Med eller uten alkohold selvfølgelig. Sjekk ut fb-arrangementet her: Spppeeeeed

Imorgen, Onsdag, har også Naborevyen opptak! Det kan du sjekke ut her: Påmelding Naborevyen. Gleder meg til å se mange av dere på/bak/mellom/gjennom scenen!

I tillegg kan NV, fakultetet for NaturVitenskap, friste med Quiz! De har allerede hatt quiz i går, og skal ha ikveld, men neste uke er det også quiz mandag 25.september og torsdag 28.september! Det er klokken 18 i R2, og du kan vinne premie i form av gavekort på 1500 kr. Det er jo veldig gøy, og veldig lavterskel. Bare å melde seg på med et lag eller alene og bli med! Du finner mer info på Spanskrøret-Faglig!

Yes det var det jeg hadde. Beklager forsinkelsen, det skjer kanskje ikke igjen! Ha en fortsatt god uke!

-Håkon

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *