Immball, spillkveld og kråkeluren åpen kveld

Yes, another week another sundayinnlegg. Ble akkurat ferdig med å spamme facebook gruppa om opptaksturpåmelding, så da hamrer vi ut et innlegg når jeg først sitter her. Så skal jeg varme meg opp litt pizza etterpå. Men ja, håper dere har hatt en flott uke! Denne uka blir hvertfall flott, mye som skjer, mye å få med seg. Godt jeg er her med tastaturet mitt for å redde deg fra uoversiktligheten.

First off: Om du ENDA ikke har fått med deg; Opptakstur 2023, bli et ordentlig medlem av spanskrøret. Fredag 22.sep – lørdag 23.sep, påmeldingsfrist imorgen (mandag 11.sep). Påmelding i bio’en på arrangementet HER

Men det er enda noen dager til. Allerede nå på lørdag er det endelig tid for immatrikuleringsball 2023! Det blir en staselig kveld med mat, drikke, taler og prat. Bare å glede seg! Husk at kleskoden er studentergalla, som vil si det fineste du har i skapet. Men det betyr jo egentlig ikke det, for det fineste man har i skapet når man akkurat har flytta er jo fort en skjorte og jeans. Var det for min del i 2021 hvertfall, men ja bør ha en dress/kjole på plass ja. Det blir gøy! Rohan har lovet en fantastisk tale, så det er mye å glede seg til.

På torsdag denne uka arrangerer LURDO! back-2-School brettspillkveld, og leverer igjen med kaker, kaffe og spill av alle varianter. Sjekk ut arrangementet her; Spillkveld. Det skjer altså på R10 nå på torsdag, kl18:00. Vet fra det jeg så på hybel til hybel at flere trenger å bli litt bedre på mario kart, ihvertfall den ene gruppa jeg fulgte hvertfall. Så bli med!

Imorgen kveld har også Kråkeluren åpen kveld på Realfagskjelleren. Alle fra Spanskrøret er velkomne, så ta deg en tur opp! Det var da også kl18:00 på realfagskjelleren oppe på moholt. Arrangement: Kråkekveld

Det var vel det jeg hadde for dere denne uka. Ønsker dere alt godt, husk å gjør mot andre det du vil at de skal gjøre mot deg. Liten showerthought jeg fant på idag, greit å tenke på til neste gang. Nå skal jeg ha pizza. Vi leses!

-Håkon

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *